Bu dönemdeki çocuklar çok daha kısa sürede gelişim sağlamakta, ergenlik dönemine çok daha kısa sürede girmektedirler. Ergenlik dönemindeki bir çocuk daha fazla kendi kabuğuna çekilir. Yalnız kalmak ister. Zamanının çoğunu da kendi odasında geçirmek ister. Bu nedenle kendisinin yaşadığı alanın kalitesi onun için çok önemlidir.

Ergenlik dönemindeki bir çocuğa, kendi seçtiği bir genç odası takımı almanız, onun bu dönemi daha rahat ve huzurlu geçirebilmesine katkı sağlayacaktır. Seçtiği ürünün, çocuğun zevkine bırakılması gerekirken, ebeveynleri olarak ona kullanışlı ve sağlıklı ürünler seçmeleri konusunda yol göstermelisiniz. Bu nedenle sizlere Setay Mobilya ürünlerini tavsiye ediyoruz. Setay Mobilya en şık ve kullanışlı, oda takımlarını, ranza ve  arabalı yatak gibi mobilya ürünlerini sizlere sunmaktadır.

Birçok yerde bulunan mağazalarının yanı sıra, online alışveriş için de hizmet sunan firma, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına şimdi de www.setay.com.tr adresi üzerinden hizmet sunmaktadır.

Tüm ürünlerini bu site üzerinde yayınlayan firma, müşterilerinin hem ürünleri görmelerini, hem özellikleri hakkında bilgi sahibi olmalarını hem de kolayca sipariş verebilmelerini sağlamaktadır. Kalitenin uygun fiyatlarla sunulduğu bu sitede, ücretsiz kargo kampanyaları da bulunmaktadır. Bu nedenle, siteye girip, kampanyalardan yararlanmak için geç kalmamanızı tavsiye ediyoruz.

Çocuklarınızın kendilerine ait bir odaları olması, fiziksel ve zihinsel gelişimleri, ders çalışırken dikkat dağınıklığı gibi sorunların çözümü için de önemlidir. Özellikle, kendi tarzına, zevkine uygun mobilyalar ile donatılmış bir odada çocuk daha mutlu olacaktır. Böylece de gerek uyku zamanlarında gerekse de ders çalışma zamanlarında daha kaliteli zaman geçirecektir.

Bu durum anne babalar için de önemlidir. Çocuk ne kadar rahat ve huzurluysa, ailenin yaşamı da o kadar kolay olacaktır. Odasında zaman geçirmekten hoşlanmayan bir çocuğa, ders çalıştırabilmek, uyumasını sağlayabilmek aileler için de büyük bir problem olabilmektedir.

Erkek çocukları için özel olarak üretilen arabalı yatak ile çocuğunuzun uyku kabusundan kurtulmasını, huzur içinde ve mutlu bir şekilde uyumasını sağlayabilirsiniz.

Hem kendiniz hem de çocuğunuz için ihtiyacınız olacak ranza modelleri de Setay  Mobilya tarafından sizlere sunulmaktadır.

Birbirinden şık, kullanışlı ve farklı modellerde üretilen genç odası takımlarını da yukarıda belirtilen web sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz.