Tektaş modelleri, her kadının zevkle taktığı mücevher tasarımlardır. Evlilik yıldönümü, doğum günü gibi özel günlerde bu tasarımların hediye edilmesi her kadını mutlu eder. Tektaş modelleri kullanılan taş büyüklüğü, yüzüğün sarı altın ya da beyaz altın olmasına göre farklılıklar gösterir. Zarif tasarımlardan hoşlanan hanımlar için önerilen, daha minik ve parlak taş tasarımlarıdır.

Geometrik taş kesimleri, baget pırlantalar da tektaş modellerinde öne çıkan tasarımlardır. Tektaş alacak olanlar için önerilen önemli bir husus ta mücevherin doğru firmalardan seçilmesidir. Günümüzde mücevher alışverişlerini internet üzerinden de yapmak söz konusudur. Güvenilir sitelerden sertifikalı mücevher tasarımlarının alınması önerilir.

Tektaş Modellerinde Göz Alıcı Tasarımlar

Tektaş modelleri, göz alıcı tasarımları ve parlaklıkları ile tercih edilirler. Farklı karat değerleri, taş büyüklükleri söz konusudur. Tüm bu özelliklerin mücevherin alındığı firma tarafından alıcıya belirtilmesi son derece önem taşır. Beyaz altın yüzük üzerine pırlanta tektaş tasarımlar kadar, sarı altın üzerine işlemeler de tercih edilir.