TRT 1 'de yayınlanan Teşkilat dizisi nefes kesen bir bölümle ikinci sezona merhaba dedi. Yetenekli oyuncular Deniz Baysel ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerinde olan dizi yeni sezon ilk bölümü ile adeta rakiplerine fark attı.

ATV'nin çok güvendiği dizisi İkimizin Sırrı ve FOX TV'nin büyük umutlarla yayın hayatına geçirdiği dizisi Uzak Şehrin Masalı dizileri final kararı aldı.

Dizi Ekibine Dahil Olan Oyuncular

Teşkilat dizisine yeni sezonda da yeni karakterler dahil oldu. Teşkilat dizisine yeni sezonunda dahil olan isimler; Ali Öner, Mehmet Ergenç, Hilal Öztunca, Mustafa Açılan ve Nil Günal'dir. Canlandırdığı Memati karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Gürkan Uygun da dizi ekibine katıldı.

Turgut Tunçalp ve Hakan Boyav gibi başarılı oyuncuları yeni sezonda izleyeceğiz. Teşkilat dizisinin ekibinde yer alan başarılı oyuncular ; Ezgi Şenler, Deniz Baysel, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Nihat Altınkaya ve Tuncer Salman'dır.

Fragman Gözleri Yaşarttı

Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı izleyenleri adeta üzüntüye boğdu. Zehra'nın eski kocası Kemal hain saldırıda şehit oluyor. Zehra çocuğunun babası Kemal'in ölümü ile ağır bir sarsıntı geçirecek.

Teşkilat dizisinin yayınlanacak olan yeni bölümünde; Kemal karakterine hayat veren oyuncu Mert Karabulut diziden ayrılıyor. Hain terör saldırısında şehit olan Kemal'in böylece diziye veda etmesi kesinleşti. Oyuncu Mert Karabulut dizinin ilk sezonunda dizide yer yer boy göstermişti.

Zehra'dan Beklenmeyen Çıkış

Çocuğunun babası eski eşinin ölümü Zehra için dönüm noktası olacaktır. Görevinden istifa etmeye hazırlanan Zehra ekipte adeta şok etkisi yaratacak. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Zehra’nın ayrılık konusunda ki net tavrı dikkat çekti. Zehra olmadan ekip nasıl bir yol izleyecek. Serdar ve Zehra ikilisini ilerleyen bölümlerde zor günler bekliyor.

Yeni sezonuna hızlı başlangıç yapan Teşkilat dizisinin hikayesinin ve çekim teknik kalitesinin artması diziye olan ilgiyi daha da arttıracağa benziyor.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)