Unisalver  En Az Gübre İle En Fazla Verim

Son dönemde patentini aldığı İpek böceği gübresiyle adını bir kez daha duyuran Unisalver, tüm gübre ürünleri ile tarım sektörünü desteklemeye devam ediyor. Ürünlerin ortak özellikleri arasında kök gelişimi ilk sırada yer alırken aynı zamanda stres faktörlerini ortadan kaldırma özelliği öne çıkıyor.

Organomineral gübre sayesinde gövde yaprak ve meyvenin büyüme hızı artarken bitkiye böcek ve virüslere karşı doğal savunma yeteneği kazandırılıyor.

Türk Toprakları Organik Tarıma Hazır

Ürün verimini en üst seviyeye çıkaran Unisalver, organik gübre çeşitleri her zaman çiftçinin yanında olmaya devam ediyor. Uzun yıllardır sektör içerisinde faaliyetlerini sürdüren ar-ge çalışmaları ile enzim teknolojisini kullanarak ipekböceği gübre üretimini gerçekleştiren firma bir ilki daha hayata geçirdi.

İpek böceği enzimleri ile Bor madeni formüle edildikten sonra birleştirilerek üretilen ipek böceği gübresi dünyada ve Türkiye'de adını duyurmayı başardı. En az gübre kullanımı ile en fazla verim sloganını benimseyen ve yoluna bu şekilde başlayan firma, Türk topraklarını yeniden organik tarıma elverişli hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Uni Serisinin Başarılı Çizgisi

Üretimini gerçekleştirdiği tüm sıvı gübre çeşitleri ile hububattan baklagile meyveden sebzeye kadar her türlü bitkinin gelişimi ve rekoltesinin üst seviyelere çıkması hedefleniyor.

Firmanın UNİ serisi bitkinin yaşadığı kuraklık başta olmak üzere hava sıcaklığı değişimi, güneşin zararlı ışınları, radyasyon, hava kirliliği, iklim değişikliği, tuz ve kimyasal ilaç stresi ile birlikte bitki besin elementi eksikliği ya da fazlalığı gibi faktörleri ortadan kaldırıyor.