Usta Elektrikçi Elektrik servis hizmetleri firma tanıtımı

Elektrik Hizmet pusulamız?  

Usta Elektrikçi Evinizde veya işyerinizde oluşan Elektrik arızalarında hemen müdehale etmek için kurulmuş 7/24 hizmet veren firmadır.   Elektrikte Arıza

Evinizde veya işyerinizdeki oluşan arızalar sigorta arızaları tesisat arızaları tesisat uzatma güçlendirme tesisat bakımı gece çalışıyorsunuz ve eski sigortanız arıza verdi ceptelefonundan elektrikçi arıyacaksınız Bu durumda Güvenilir 2014 yılından beri hizmet veren firmamıza ulaşmanız halinde En geç 45 dakikada usta adresinizde olucaktır..

Bize Ulaşmak için Aşşağıdaki Maps kodunu kullana bilirsiniz.

 
Ev aletleri Tamiri

Usta Elektrikçi Evinizdeki mini ev aletlerinin tamirinide yapmaktadır Süpürge tamiri tost makinası ütü blendır Soba Su ısıtıcı tamir Hizmetlerimizden'de yararlana bilirsiniz ev aletleri tamir hizmetlerimiz eve servis şeklinde Değildir ürünü şirketimize getirmeniz gerekmektedir En Geç 1 iş günü içinde ürünün tamiri hakkında bilgi alabilirsiniz.  

Ev Ses Sistemi Amfi tamiri

Şirketimiz Ses sistemleri tamiride yapmaktadır bu branş Elektronik branşına girsede Usta teknik personelimiz sizlere bu Arızaların tamirinide Garanti Etmektedir.  

İnternet arıza Adsl tamir hizmeti

Ülkemizdeki Binaların yaşları ve Telefon şebekesinin sinyalizayonlarındaki zayıflıklardan Dolayı Dairenize kadar gelen telekom şebekesinin bina içerisindeki kutudan dairenize yeni cat6 kablo çekilmesi ile ve sinyal ölçüm hizmetidir iş bitiminde adsl hattınızda download ve uploadlarda hissedilir hız artışı yaşanmaktadır binanızın santrale uzaklığı internet hızınıza doğrudan etki eder.  

Görüntülü Konuşma Zil tesisatı hizmeti

Günümüzde Gelişmiş Alarm sistemleri olasada Görüntülü Zil tesisatı daireniniz vazgeçilmez güvenlik elemanı olarak size hizmet verir Günümüzde Hırsızlık gasp olaylarının artışlarından dolayı bina sakinleri Görüntülü konuşma sistemini tercih ediyorlar Kapınıza gelen kötü niyetli kişilere kapınızı açmak istemesiniz bu sistem ana merkez ve daire şeklindedir bina girişini açsanız bile dairenize gelen kişiyi sizin kapınıza gelince kapıyı açmadanda görebilirsiniz Tabi bu zil sistemini evinizin bütün bireylerine kullanmasını ögretmeniz önemlidir.

Müşteriye Hizmet Açısından Bakış  

Sorun nedeniyle şirkete ulaşıldığında hemen adrese gelinir ve sıkıntı öncelikli olarak bina içerisinde çözülür. Müşterilerin arıza durumu ile karşılaştıklarında haber vermeleri ve hayatlarına kaldıkları yerden devam etmeleri yeterlidir. aksam mahiyetinde her türlü elektrik ve elektriğe bağlı olan diğer görsellerde müşterilerinin yanında yer almaktadır. Şirketin, temel olarak ele aldığı kaliteli ve güler yüzlü hizmet burada vücut bulmakta ve sorun en kısa sürede giderilmektedir.
    Bu kadar kaliteli hizmeti cüzi bir fiyat karşılığında yapmak da müşteriye verilen değer ve nitelik bakımından ayrıcalık teşkil etmektedir. elektrik ve elektrikle bağlantılı olan her türlü işlemleri acil koduyla yerine getirmektedir. Bunlara değinecek olursak; bina topraklama, korniş montajı, ev aletleri tamiratı, kamera kurulumu, daire tesisat tadilat ve tava kurulumu, jeneratör onarım ve bakımı ile avize montajı gelmektedir.  

Hizmetlerimizin Kapsamı  

Bu hizmetler ele alındığında bina elektrik tesisatı, plan proje taahhüt, elektrik arızası, görüntülü konuşma aksamları, kurulum bazında aydınlatma sistemleri, topraklama, paratoner ve telefon ve televizyon tesisatı yapılmaktadır. Buna ilaveten, yangın ihbar ile zayıf akım tesisatları, sensörlü ve kartlı geçiş sistemleri, CCTV kamera düzeneği, elektrik panoları ile elektrik montaj ve malzeme satışı ve de kompanzasyon panoları bakım ve onarımı da hizmetlerimiz arasındadır.