Avcılar bölgesi İstanbul’un en faal ilçelerinin bulunduğu bir alanda olarak bilinir. Aynı zamanda Avcılar kendisi de İstanbul’un yoğunluk kazanmış bir ilçesidir. Genellikle konaklama imkanları için de tercih edilebilir ve Edirne-Ankara güzergahı üzerinde önemli bir yerleşke olarak görülmektedir. Avcılar’da günlük daire ve Avcılar günlük apart kiralama diğer birçok bölgeye göre de avantajlı olduğu için tercih edilmektedir. O avantajlar iki ana başlık altında değerlendirilebilir.

AVCILAR BÖLGESİ DAHA EKONOMİK

Konaklama hizmetleri Avcılar bölgesinde birçok ilçeye göre daha uygun fiyatlarla sağlanabiliyor. Bu nedenle birçok kişi İstanbul’da günlük daire kiralamak istediğinde Avcılar’ı cazip buluyor. Avcılar günlük kiralık daire açısından avantajlı olmasının yanı sıra sosyal imkan ve genel yaşam ekonomikliği açısından da tercih edilebiliyor.

AVCILAR BÖLGESİ KONUM OLARAK DA YOĞUN TERCİH SEBEBİ

Avcılar bölgesi İstanbul’da konaklama için tercih edilen yoğun yerlerden biri olmasını aynı zamanda konumuna da borçlu görünüyor. Öyle ki Avcılar günlük daire kiralama ve diğer konaklama imkanları açısından da avantajlı konuma geliyor.

Güzergah olarak hem e-5 olarak nitelendirilen İstanbul için ana hat üzerinde ve hem de TEM olarak adlandırılan Edirne-Ankara güzergahındaki otoyol üzerine yakınlığı nedeniyle oldukça elverişli bir bölgedir. Aynı zamanda İstanbul Avrupa yakasındaki bir çok önemli konuma da toplu taşıma ile rahat bir ulaşım imkanı olan ilçe olarak dikkat çekiyor.