2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte yeni yılın ilk haftasında kutlanan İlköğretim Haftası etkinlikleri de başladı. Etkinlikler kapsamında TOKİ Ceviz Kent Bahaddin Gazi İlkokulu öğrencilerinden oluşan heyeti Vali Fuat Güler makamında kabul etti.

Uzun bir aradan sonra yüzyüze eğitime başlayan yeni eğitim öğretim yılında okula gitmenin heyecanını yaşarken İlköğretim Haftası’nı da coşkuyla kutluyor. Etkinlikler kapsamında; TOKİ Ceviz Kent Bahaddin Gazi İlkokulu 4’ncü sınıf öğrencileri Canan Gürel, Irak Miza Dönmez, Beyazıt Olkat, sınıf öğretmenleri Özlem Kervan, Okul Müdürü Hayriye Kutlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ile birlikte Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret etti. Öğrenciler kendilerini kabul eden Vali Gürel’e memnuniyetlerini ileterek çiçek takdim ettiler.

Karabük Valisi Fuat Gürel ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. İlköğretim Haftası’nı kutlayan Vali Fuat Güler; 2021-2022 eğitim öğretim yılının Karabük’e, ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulundu, öğrenci, öğretmen ve idarecilere başarılar diledi.

Vali Gürel ziyarette temsili olarak makamını öğrencilere bıraktı. Bir süre Karabük’ün temsili valisi olan öğrenciler gelecek hedeflerini ve hayalindeki meslekleri anlattı. Çocuklarla gelecek hedefleri üzerine sohbet eden Vali Fuat Gürel, kendilerine yöneltilen soruları cevaplayarak başarılı bir eğitim yaşamı diledi.

Fotoğraf çekimi ile sona eren ziyarette öğrenci ve eğitimciler Vali Fuat Gürel’e teşekkür ederek makamdan ayrıldı.

Kaynak: Beyaz Gündem