Kars Valiliği Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün adını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışan art niyetli kişilere karşı vatandaşlara uyarıda bulundu.

Konuyla ilgili olarak Kars Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Son günlerde bazı dolandırıcıların, Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün ismini kullanarak, bizzat Valimizle görüştüklerini veya Valilikten aradıklarını beyan ederek, iş adamı ve vatandaşlarımızdan yardım kampanyası adı altında para talep ettikleri yönünde duyumlar alınmıştır” denildi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi, şüpheli şahısların yakalanmaları ve vatandaşlarımızın mağdur olmalarının engellenmesi amacıyla kolluk görevlilerimizce gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları veya bu yönde herhangi bir duyum almaları halinde hemen 112 Acil Çağrı Merkezi hattını aramaları, bu şahıslara itibar etmemeleri ve kesinlikle herhangi bir ödemede bulunmamaları önem taşımaktadır” ifadelerine yer verildi.