Daday’da 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının başlaması münasebetiyle düzenlenen İlköğretim Haftası programı renkli görüntülere sahne oldu.
Kastamonu’nun Daday İlçesinde 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının başlaması münasebetiyle düzenlenen İlköğretim Haftası’nda renkli görüntüler yaşandı. Atatürk ilk ve Ortaokulu ev sahipliğinde okul bahçesinde yapılan program saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir yaptı. Demir konuşmasında Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere öğretmenlere hayırlı olmasını dileyerek, yeni eğitim öğretim yılında Kaymakamlık ve diğer kurumların yardımıyla tüm okulların ihtiyaç ve bakım onarımlarının yapıldığını bildirdi. Öğrenciler günüm anlam ve önemine uygun şiirler okurken,bir öğrenci öğrenciler adına konuşma yaptı.
Program halk oyunu gösterisi ve 4.sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine hoş geldin çiçeği vermesi ile son buldu. Programdan sonra öğretmenlerle kısa bir toplantı yapan Kaymakam Süleyman Polat kaymakamlık olarak imkanlar doğrultusunda okulların,öğretmen ve öğrencilerin destekçisi olacaklarını bildirerek, tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.