Kastamonu Belediye Başkanlığı tarafından 27-29 Ocak tarihlerinde öğrencilere yönelik karne şenliği etkinliği düzenlenecek.

"Rafadan Tayf: Galaktik Tayfa" animasyon filmini karne hediyesi olarak öğrencilere ücretsiz izleten Kastamonu Belediyesi, öğrenciler için karne şenliği düzenleyecek. Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, talimatları doğrultusunda 27-28 ve 29 Ocak tarihlerinde Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu’nda düzenlenecek şenlikte öğrenciler doyasıya eğlenecek. 3 gün sürecek şenlik çerçevesinde etkinlikler saat 14.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Çeşitli gösterilerin yapılacağı şenlikte, öğrenciler oyunlarla da eğlenecek. Şenlik boyunca çeşitli yarışmalar yapılacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Sinema etkinliğimizin olduğu gün sürprizlerimizin devam edeceğini söylemiştim. Çocuklarımızın dolu dolu bir yarıyıl tatili geçirmesini istiyoruz. Bu doğrultuda etkinliklerimizi sürdürüyoruz. 27-29 Ocak tarihleri arasında karne etkinliği düzenliyoruz. Çocuk tiyatroları ve birbirinden güzel etkinlikleri öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Her gün 14.00 ile 18.00 saatleri arasında en kıymetlilerimize çok özel programlar sunuyoruz. Belediyemiz Nikah ve Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliklerimize tüm çocuklarımızı bekliyorum. Bizim için onların gülen yüzleri en büyük hediye. İnşallah bu etkinliklerde yaşanacak mutluluğa şahit olacağız” dedi.