Görel Medya kurucusu ve ünlü yapımcı Ali Ekber Görel, yeni projesinin tanıtım toplantısında, projeyle alakalı merak edilen soruları yanıtladı.

Projeyle ilgili Ali Ekber Görel, “Öncelikle projemizin basın lansmanında  bizleri yalnız bırakmayan değerli dostum ve proje koordinatörümüz Mehmet Arda Yalçınkaya'ya teşekkürlerimi bir borç bilirim. Bütün anacast oyuncularıma ve projede emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. İnşallah bu projeyi, bir Anadolu hikayesinin, farklı perspektiften, izleyeceğimize tekrardan hatırlama noktasında ışık tutar. Bugünkü mutluluğu emeğimize değer veren koca yürekli insanlara armağan ediyorum. Sevgilerimle…” dedi.

Diğer yandan Anacast oyuncularından Hüseyin Ceylan, “Ali Bey’in Firar dizisinde, muhtar haşmet karekterini canlandırmaktayım. Çok mutluyum. Muhtar haşmet gibi bir karekteri oynadığım için değerli yapımcım ALİ EKBER GÖREL’e çok teşekkür ederim. Beni gerçek hayattan uyarlanarak yapılan firar dizisin projesinde buluşturduğu için sonsuz minnetarım.” dedi. 

Ali Ekber Görel, projenin çok yakında izleyiciyle buluşacağını söyledi.