ATV kanalının ilgiyle izlenen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova' yeni sezonuna hızlı bir başlangıç yapmıştı. Sevilen dizi dördüncü sezonunda da yenilenen hikayesi ile kaldığı yerden devam ediyor. Başrolleri tek tek ayrılan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol olarak sadece güzel oyuncu Hilâl Altınbilek kaldı.

Son Olarak Kerem Alışık’ta Ayrıldı

Bir Zamanlar Çukurova'da iki erkek başrol geçen sezon diziye veda etmişti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kerem Alışık'ın canlandırdığı Fekeli karakteri ölmüştü. Fekeli'nin ölümüyle Kerem Alışık'ta diziye veda etti. Dizinin başrol oyuncularından sadece Züleyha karakterine hayat veren Hilâl Altınbilek kaldı.

107. bölümü ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova'ya 4. sezonunda yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol dahil olmuştu. Yeni başrol olarak dahil olan yakışıklı oyuncu izleyenlerden tam not aldı. Dördüncü sezonu da başarılı bir şekilde devam eden Bir Zamanlar Çukurova zirveye göz kırptı.

Güçlü Rakipler, Zorlu Sezon

Karşısında iki güçlü dizi olan 'Bir Zamanlar Çukurova' dün akşamki yayınlanan bölümüyle total izleyici grubunda ikici oldu. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ve Camdaki Kız ile zorlu bir zirve yarışında olan Bir Zamanlar Çukurova iyi izlenme oranlarıyla yoluna devam ediyor.

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisi geçen haftada olduğu gibi bu haftada da tüm kişiler de birinciliği kimseye kaptırmadı. İbrahim Çelikkol gibi başarılı bir oyuncuyu kadrosuna dahil eden Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız'ı tüm kişiler kategorisinde zorlayacak gibi görünüyor.

Dördüncü Sezona Dayanabilecek mi?

Dördüncü sezonuna; yenilenen hikayesi ve oyuncularıyla iyi başlangıç yapan Bir Zamanlar Çukurova'nın AB izleyici kategorisinde düşüşü devam ederken, ABC1 izleyici kategorisinde ise orta düzeyde izlenme oranları almaya devam ediyor. Karşısında iki güçlü rakip olan Bir Zamanlar Çukurova, tüm kişiler kategorisinde ise zirve yarışında kararlı duruşuna devam ediyor.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)