Yeni başladığı dönemlerde büyük bir ilgi ve merak içerisinde izlenen Baht Oyunu dizisi bu akşam son bölümü ile ekranlara veda ediyor. Bir başka iddialı yapım olan Ada Masalı dizisinde ise reyting rekoru kıracağı iddia ediliyor. Baht Oyunu dizisi bu akşam finale giderken meydan Ada Masalı dizisine kalacak.

İlgiyle takip edilen Ada Masalı dizisinin reytinglerde neler yaşayacağı ise merak içerisinde bekleniyor. İki önemli proje arasında yer alan Baht Oyunu dizisi final bölümüyle ekranda olacak. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ancak kötü giden reytingler nedeniyle dizi sektörüne veda eden Baht Oyunu dizisi meydanı Ada Masalı isimli diziye bırakacak.

Baht Oyunu Gidiyor Meydanda Ada Masalı Var

ARC film imzasını taşıyan Baht Oyunu dizisi erken final yapan diziler arasına katıldı. Kanal d ekranlarında bu akşam final bölümü yayınlanacak olan dizi meydanları en büyük ve en ezeli rakibi olan Ada Masalı isimli diziye bırakıyor. Çok sayıda hayranı olan ancak finale gidecek olan dizi en çok Ada Masalı isimli projeye fayda sağlayacak.

Ezeli Rakip Dizilerden Baht Oyunu Veda Ediyor

Bilindiği üzere Baht Oyunu dizisi kanal ekranlarında, Ada Masalı dizisi star tv ekranlarında izleyici ile salı akşamları buluşuyordu. Ancak Baht Oyunu dizisi reytinglerde düşüş yaşaması nedeniyle bu akşam son bölümle ekranda olacak.

İki ezeli rakipten ise kazananın Ada Masalı isimli yapım olacağı bekleniyor. İki projede de önemli isimler yer alıyor. Ancak Ada Masalı dizisi bir hayli iddialı içeriğiyle reytinglerde zirvede yer alıyor. Yeni bölümü bu akşam yayında olacak Ada Masalının reytinglerde ilk sırada yer alacağı iddiaları konuşuluyor.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)