Oyunculuğu ile göz dolduran Oktay Kaynarca yaklaşık yedi sezondur Atv'de yayımlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdür Olmaz adlı dizide Hızır Çakırbeyli karakterine hayat vermektedir. Dizinin yedinci sezonu bu sene izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Dizinin yayımlandığı kanal olan Atv ile dizi içerisinde çalışan ekip arasında bir gerginlik olduğu ileri sürülüyor. Bazı haberlere göre hala yeni sezonun çekimleri başlamamış ve gerginlik çözülmeye çalışılıyor.

Önemli Görüşmeler

Bilindiği üzere Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz idi fakat daha sonra yaşanan mali sorunlar nedeniyle Turkuaz Medya olarak da bilinen dizinin yayımlandığı kanal yani Atv, dizinin haklarını satın almıştır. Bununla birlikte dizinin senaristleri de değişmiş oldu. Dizinin ekibi ile Atv arasında yaşanacak görüşmenin ise tıpkı bu durum gibi hayati önem taşıdığı söylenmektedir.

Görüşmelerin sonucunda dizinin ve ekibin kaderi belli olacak. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Oktay Kaynarca yeni sezon dizi çekimlerinin Eylül ayı içerisinde başlayacağını söylemişti fakat yapılan görüşmeler ışığında bu tarih ileri bir tarihe ertelenecek gibi duruyor. Yedinci sezonda önemli bir oyuncu olan Uğur Yücel'de kadroya katılan isimler arasındadır.

Oktay Kaynarca Kimdir?

27 Ocak 1965 doğumlu olan Kaynarca Kurtlar Vadisi dizisindeki Çakır karakteri ile hayatımızda büyük bir yer edinmiştir. Kariyerine ise 1990 yılında Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni filminin Tarcan adlı karakteriyle başlamıştır. Daha sonra ise televizyon hayatına Deli Yürek, Esir Şehrin İnsanları, Adanalı ve Sakarya Fırat gibi yapımlarla devam etmiştir. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve En İyi Erkek Oyuncu adları altında pek çok ödüle layık görülmüştür. İlk ödülünü Altın Portakal Film Festivalinde kazanmıştır

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)