Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizi hangi dizi ile aynı güne denk gelince isyan bayrağını çekti? FOX TV ekranlarının yeni sezonunda yayınlanmaya başlayan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Gökçe Eyuboğlu ve Sumru Yavrucuk isimli başarılı ve güzel oyuncular yer alıyor.

Oyuncular hem son derece başarılı hem de güzellikleri ile dikkat çekiyor. Tülin Ece de başroller de yer alan usta oyunculardan biridir. Geçtiğimiz günler ilk bölümü FOX TV ekranlarında yayınlanan bu dizi son derece büyük bir ilgi ile karşılandı. Hem dizinin konusu hem de oyunculukları ile dizi ilk bölümden seyircileri ekran karşısına kitlemeyi başarmıştır. Gelecek bölümlerde de aynı durum ile karşılaşıp karşılanmayacağı ise merak edilen konulardan biridir. Öyle bir dizi ile aynı gün yayınlanıyor ki bu durum reytingleri ciddi anlamda etkileyecektir.

Masumlar Apartmanı ile Aynı Gün Yayınlanıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizi Fox Tv ekranlarının yeni sezonunda en iddialı dizilerden biri olmaktadır. Bu dizinin geçtiğimiz günler de ilk bölümü yayınlandı ve ilk bölümü ile son derece büyük bir ilgi gördü. Dizinin en büyük dez avantajı ise TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı dizisi ile aynı gün yani pazartesi günü yayınlanmasıdır. Bu durum reyting konusunda çok ciddi sorunların meydana geleceğine şimdiden işaret ediyor.

Reyting Savaşlarından Kim Galip Çıkacak

Dizinin afişini paylaşan Gökçe Bahadır'a neden başka gün yayınlanmadığı ile ilgili yorumlar yapıldı. İzleyiciler Masumlar Apartmanı isimli diziye bağladıkları için Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizi geri planda kalmıştır. Bu dizi yabancı bir dizi olan The Split dizisinden uyarlanarak karşımız çıkmıştır. Dizinin ilerleyen bölümler de nasıl bir reyting ile karşı karşıya olacağı ise merak edilen konular arasında yer alıyor.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)