Şimdiler de Fox TV ekranlarında Aşk Mantık İntikam ve Yasak Elma'nın yanı sıra Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ön plana çıkıyor. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri ortalamanın üzerinde gelmeye devam ediyor.

Masumlar Apartmanına Rakip

Oyuncu kadrosunun etkili performansıyla göz dolduran dizi, evlilik hakkında bilgi verirken boşanmaların iç yüzü hakkında da insanları bir nevi aydınlatıyor. 10.  Bölümünü geride bırakan dizi salı akşamları ekrana gelen Masumlar Apartmanı'na rakip olabilecek statüde. 

Salı akşamları ekranlara gelmeye henüz başlayan Destan dizisi Masumlar Apartmanının ABCI gruplarında birinciliklerini ele geçirmiş durumda. Evlilik Hakkında Her Şey ise izleyicilerinin sadakatini elde etmeyi başarmış görünüyor ve yoluna emin adımlarla ilerliyor.

AB gruplarında 3. Lük elde eden dizinin reytingleri yüz güldürüyor. Fox TV yönetiminin hatalı dizi politikası olarak yürüttüğü, reyting sonucu düşük gelen dizileri ekrandan kaldırma olayı Fox Tv izleyicisinin kanaldan kendini geri çekmesine sebep olmuştu. Ama Evlilik Hakkında Her Şey dizisi getirdiği reytingler ile bu politikaya kurban gitmeyeceğini kanıtlamış oldu. 

Her türlü zorluğa rağmen dizinin reytinglerinin yüksek gelmesi kaliteli oyuncu kadrosuna ve güçlü ve hayatın içinden hikayesine bağlanıyor. Haftaya 11. Bölümü ile ekranlara gelecek olan dizinin yeni sonuçları bakalım nasıl olacak.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)