Kadıköy Belediyesinin düzenlediği Kadıköy Plak Günleri başlıyor. 9-10 Eylül 2017 tarihlerinde Moda’da gerçekleşecek Plak Günleri’nde söyleşiler ve konserler gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesinin bu yıl ikincisini yaptığı Kadıköy Plak Günleri 9 Eylül Cumartesi günü başlıyor. İstanbul’un önemli plakçıları ile plakseverleri bir araya getiren “Kadıköy Plak Günleri” 9-10 Eylül tarihlerinde Moda’daki Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesinde yapılacak.

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve büyük ilgi toplayan Plak Günleri’ni iki günde 25 bin kişi ziyaret etmişti. Plakseverlerin merakla beklediği Plak Günleri’nde bu yıl da söyleşi ve konserler olacak. Etkinlikte Murat Meriç “Plaklarla Memleket Tarihi” başlıklı söyleşi ile 9 Eylül Cumartesi günü müzikseverlerle buluşacak.

İstanbul’un önemli plakçılarının stant açacağı etkinlikte sürpriz imza günleri olacak. Gaye Su Akyol Cumartesi akşamı konser öncesi plaklarını imzalayacak.

10 Eylül Pazar günü ise Mustafa Özkent, Zafer Dilek “Usta İşi Plaklar”, Mehmet Tez, Evrim Hikmet Öğüt, Yeliz “Nerelerdeydin Analog!” söyleşileri olacak. Pazar akşamı konseri ise usta sanatçı Bülent Ortaçgil’in vereceği konserle sona erecek.

2’nci Plak Günleri’nde iki gün boyunca Mete Avunduk, Hakan Tamer ve Ertan Kurt DJ performansları ile farklı tınıları dinleyicilerle buluşturacak.