Kadınlara dair her şeyi sayfasında paylaşıyorlar. Bu paylaşımlar arasında dekorasyon, cinsellik, giyim, el işleri, sağlık, güzellik, cilt bakımı ve aşk gibi konular yer alıyor. Konuların kategorilere ayrıldığı sayfada kadın takipçilere merak ettikleri sorulara hazırlanan içerikler sayesinde cevap bulabiliyorlar.

Güzellik Konusunda Faydalı Bilgiler

Sayfada kadınların en çok merak ettiği konulardan olan güzel konusunda bilgi paylaşımı yapıyorlar. Her kadın güzel görünmek ve kendini iyi hissetmek istediği için sayfada yer alan tavsiyeleri uygulayabiliyor.

Sayfada güzellik konusunda paylaştıkları konu başlıklarından bazıları şunlardır;

· Cilt temizliği için bilgiler

· Ten rengine göre maskara seçimi

· Evde tırnak bakımı için ipuçları

· Siyah noktalardan kurtulma yolları

· Gül suyunun faydaları

· Güz torbalarını yok etmenin yolları

· Sivilcelerden kurtulma yolları

· Ünlülerin saç modelleri

· Yeni trend olan makyaj ürünleri

Bu gibi konu başlıklarında paylaşılan içerikleri okuyan kişiler ihtiyaç duyduklarını uygulayabiliyorlar. Ayrıca fikir sahibi de olabiliyorlar.

Q Kadın El İşi Önerileri

Q kadın sayfası olarak takipçilerine el işi önerileri de paylaşıyorlar. Ayrıca paylaştıkları el işlerinin nasıl yapıldığını da anlatıyorlar. Bu sayede el işi yapmak isteyen kişiler sayfadan fikir alabiliyorlar. Ayrıca da bilmedikleri el işlerini öğrenebiliyorlar. Örneğin kadınları sayfadan örgü bebek battaniyesi, bilezik, lif, iğne oyası, yelek ve eldiven modellerini alıp uygulayabiliyorlar. Ayrıca örgü tekniklerini de öğrenebiliyorlar.

Sağlık Hakkında Faydalı Bilgiler

Q kadın sayfasında güzellik ve el işleri dışında sağlık konusunda da faydalı bilgiler veriyorlar. Kişiler sağlık sayfalarını inceleyerek sağlıklı besinler hakkında bilgi edinebiliyorlar. Ayrıca yapmayı düşündükleri diyetler hakkında ipuçları alabiliyorlar. Bunun dışında hamileliği kolaylaştırıcı yollar hakkında bilgi edinebiliyorlar.

Hamile kalan kadınlar ise neler yapıp neler yapmayacaklarını öğrenebiliyorlar. Bunun dışında bebek bakımı konusunda da bilgiler alabiliyorlar ve aldıkları bilgileri uygulayabiliyorlar. Bağışıklık sistemi zayıf olan kadınlar bağışıklık sistemini güçlendirici besinlerin neler olduğunu web sayfası aracılığıyla öğrenebiliyorlar.

Dekorasyon Hakkında Faydalı Bilgiler

Evlerini ya da evlerindeki odaları dekore etmek isteyen kişiler için dekorasyon fikirleri paylaşıyorlar. Bu sayede kişiler dekorasyon örneklerini görebiliyorlar. Sayfada küçük odaları değerlendirmenin yollarını anlatıyorlar. Ayrıca yeni mobilya alacak olan kişilere mobilya alırken dikkat edilmesi gerekenlerin paylaşımını yapıyorlar.