İlk bölümü 29 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi çok konuşulacak konusu ve etkileyici sahneleri ile başlangıç yapacağa benziyor.

Gold film imzası taşıyan Kanunsuz Topraklar dizisi FOX ekranlarında çarşamba akşamları izleyici ile buluşacak. Dram türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Murat Düzgünoğlu otururken senaristliğini ise Kerem Delen ve Pınar Bulut yapıyor.

Çekimleri İstanbul'da yapılan dizinin konusu ise Zonguldak'ta geçiyor. İlk bölümü 29 Eylülde yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinin ekibi izleyiciyi ekranlara kilitlemek için büyük bir özveri ile çalışıyor.

Kanunsuz Topraklar Dizisinin Oyuncuları

Zengin oyuncu kadrosu ile ilgi çeken Kanunsuz Topraklar dizisinin başrollerinde, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Uğur Güneş ve Diriliş Ertuğrul dizisinde çok sevilen ve Halime hatun karakterinde ki başarısı ile dikkat çeken Esra Bilgiç yer alıyor.

Dizinin diğer oyuncuları ise Necip Memili, Ali Erkazan, İlker Aksum, Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Eylül Su Sapan, Serdem Parçal ve Doğaç Yıldız gibi ünlü ve usta oyuncular bulunuyor.

Kanunsuz Topraklar Dizisinin Etkileyici Hikayesi

Dizi ekibinin büyük beklenti içinde olduğu Kanunsuz Topraklar izleyiciyi 80 sene öncesine götürecek. Yaklaşık 3 ay önce çekimleri başlanan dizi duygusal bir aşk hikayesini konu alıyor. Zonguldak'ta bulunan maden ocaklarında çalışan işçilerin hakları ve onlara acımasızca davranan bir patronun arasındaki emek mücadelesi seyirci karşısına çıkacak.

Hem duygusal hem de etkileyici sahneleri ile dizi severlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Kanunsuz Topraklar, ilk bölümü yayınlanmadan çok konuşulmaya başladı. Zengin kız ile fakir oğlan arasında ki aşkın ve mazlum halk ile elit kesimin arasındaki ilişkilerin harmanlandığı dizinin yayınlanan ilk fragmanı dizi severler tarafından beğenilerek sosyal medyada çok konuşulmaya başladı.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)