Çukurova Belediyesi Tiyatrosu, 2017-2018 tiyatro sezonunu bu kez kursiyerler tarafından sahnelenecek ‘Kayıp Kıta Mu’ oyunu ile devam ettiriyor.

Tiyatronun yeni oyunu olan ‘Kayıp Kıta Mu’ Çukurova Belediyesi’nden sertifikalarını almış tiyatro kursiyerleri tarafından sahnelenecek. 7-13 yaş grubu Çukurova Belediyesi tiyatro kursiyerleri tarafından sahnelenecek oyun 24 Aralık Pazar günü saat 14.30’da Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak.

Ücretsiz olarak sahnelecek Dilek Kont’un yazıp yönettiği oyun, bir çocuk ile babasının okyanusta ‘Kayıp Kıta Mu’ adasında geçen maceralarını anlatıyor. Tiyatroseverlerden yoğun ilgi görmesi beklenen oyun, 15 gün arayla Orhan Kemal Kültür Merkezinde sahnelenecek.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’nın kültür-sanat alanındaki eksiğini kapattıklarını ifade ederek, "Kültür ve sanat alanında yaptığımız etkinliklerle, adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz. Her sezon olduğu gibi, bu sezon da, özellikle çocuk tiyatrolarımızı halkımızla buluşturuyoruz. Çukurova Belediyesi olarak, daha nice oyunları tiyatro severlerle birlikte izleyeceğiz. Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelenecek ‘Kayıp Kıta Mu’ oyununa da halkımızın yoğun ilgi göstermesini bekliyor, izleyici rekoru kıracağını düşünüyorum. Bu güzel oyuna tüm halkımızı bekliyoruz" diye konuştu.