İki sezondur ATV kanalında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Şimdiye kadar dünyanın pek çok ülkesine satılan ve yayınlandığı ülkelerde büyük reyting rekorları alan Kuruluş Osman, TV kanalları ve uluslararası platformlar aracılığı ile pek çok farklı coğrafyada milyarlarca izleyiciye ulaşmış durumda.

Kuruluş Osman büyük başarısını Rusya Federasyonu'nda sunmaya hazırlanıyor. Rusya ve uluslararası arenadan en çok izlenen Pay TV ve Dijital Platformu Tricolor, Kuruluş Osman’ı Rusya dublajlı olarak yayınlamaya başlayacağını duyurdu. Kuruluş Osman yakında Rusya'da hayranları ile buluşacak.

Kuruluş Osman Dünya Çapında Büyük İzleyici Kitlesine Ulaşıyor

Dört kıta ve 38 ülkede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Kuruluş Osman, yayınlandığı farklı ülkelerde büyük beğeni ile takip edilirken reytinglerde de büyük başarı elde ediyor. Dünyanın pek çok coğrafyalarında yayınlanmaya başlayan Kuruluş Osman Youtube'da yayınlanan bölümleri ile ve rekor izlenme sayıları dikkat çekiyor.

Kuruluş Osman Dizisinin Başarılı Kadrosu

Yapım ve proje tasarım aynı zamanda senaryosu Mehmet Bozdağ ait olan Kuruluş Osman dizisinin yönetmenliği Ahmet Yılmaz ile Erkan Nurhan'ın üstlendiği dizi kadrosunda başarılı isimler yer alıyor.

Osman Bey karakterini büyük bir başarı ile canlandıran Burak Özçivit, yayınlanacak olan yeni sezonda başarılı bir dönem geçirmesi bekleniyor dedi. Kuruluş Osman dizisinin Eylül ayı girmesi ile beraber 3. Sezon ilk bölümü çok yakında ATV’de Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlayacak.

Dizide Burak Özçivit'le başrolleri paylaşan Özge Törer, Bala hatun karakterini büyük başarı ile sergiliyor. Dizide rol alan diğer oyuncular ise Buse Arslan Akdeniz, Açelya Özcan, Yiğit Uçan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Emre Basalak, Burak Çelik, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Çağrı Şensoy ve Cüneyt Arkın yer alıyor.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)