Sound4Life 2005 tarihinde kurulmuş olup , Türkiye’de elektronik müzik ve remix alanında halen günümüzde faaliyet gösteren bir forum sitesidir. 
Sound4life forumda yüzlerce yerli ve yabancı şarkıcı ve  dj’lerin müziklerini bulabileceğiniz ve dinleyebileceğiniz rakiplerine fark atacak kadar içinde müzik barındıran bir  müzik forum sitesidir.Sound4life forumun içinde üyeler dinledikleri müzikler hakkında yorumlar yazıp birbirlerinin oluşturdukları müzik listeleri için puan verilen bir forumdan oluşmaktadır.
Güçlü bir  müzik forum  sitesi olarak büyüyüp Türkiye'deki müzik forum siteleri arasında en üst sıraya yükseldikten sonra, 2017 tarihinde yayıncılık faaliyetlerini yürütmek amacıyla Sound4Life TV olarak YouTube kanalını kurmuş, çeşitli remix ve şarkıları bu kanalda yayınlamaya başlamıştır. 
Forum kısmı müzik severlerin ve Türkiye’deki DJ'lerin hemen hemen hepsinin müzik indirmek için kullandığı uğrak bir site haline gelmiştir. Yayıncılık alanında faaliyet gösteren YouTube kanalı ise piyasadaki yeni parçaların Remixleri, orijinal yayınlanan parçalar ve Türkçe elektronik müzik ile favori listelerde yerini almış ve  gece kulüplerini domine etmeyi başarmıştır. 
Şu ana kadar 500 bin aboneye ulaşan ve yayınladıkları müzikleriyle milyonlarca izlenme sayısı  elde eden Soun4Life TV YouTube kanalı ile yayıncılık alanında da kendini kanıtlamış ve Sezen Aksu, Simge Sağın, Derya Uluğ, Buray, Hande Ünsal, Pınar Soykan, Cem Adrian, Melike Şahin gibi sanatçılarla iş birliği yapabilecek müzikal güce erişmiştir.
İnsan hayatında eksik olmayan müziğin her alanında  her zaman kaliteyi en ön planda tutan Sound4Life; hem forum sayfası ile hem de yayıncılık alanı olan Sound4Life TV YouTube kanalı ile Türkiye’deki elektronik müzik severlere yeni hitler sunmaya devam etmektedir.