Star TV kanalının salı akşamları yayınlanarak seyircisi ile buluşan Ada Masalı adlı dizi, bu sezonun yaz dizisi olarak damgasını vurarak oluşturmuş olduğu kitle tarafından büyük beğeni toplamayı başardı.

Devamında Neler Olacak?

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaşmış olduğu Star TV’nin sevilen dizisi Ada Masalı, bugüne kadar 12 bölüm ekranlara gelmiş oldu. Dizinin hayran kitlesi ise 12. Bölümden itibaren neler olacağını, Ada ile Poyraz’ı nelerin beklediğini heyecan içerisinde bekliyor. İzlenme oranları yani reytingleri çok üst düzeyde olmamasına rağmen yine de oldukça ciddi bir izleyici ve hayran kitlesi yakalamayı başaran bu yaz dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

Yeni Bölüm 14 Eylül’de!

Seyircisinin merakla beklemiş olduğu Ada Masalı’nın yeni bölümü olarak ekranlara gelecek olan 13. Bölümü, 14 Eylül Salı günü akşam saat 20:00’da kitlesi ile buluşarak Star TV’de ekranlara gelmesi bekleniyor. 13. Bölümün fragmanı geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Fragmanda verilen mesajlara bakılacak olursa, Haziran ile Poyraz’ın ayrıldığı konusunda birtakım imajlar söz konusu durumda.

Ada Masalında Aşk Dolu Bir Bölüm

Star TV’nin sevilen dizisi olan Ada Masalı’nda bir önceki bölüm olan 12. Bölümde yeni bir aşk alevlenmişti. Ancak dizi içerisinde oluşan bu yeni aşk sürecinde acaba neler olacak? Bunun yanı sıra Haziran’ı istemek için evlerine gelen komşular, olayı çok farklı bir noktaya getireceğe benziyor. Sonrasında da olanları Poyraz öğrenerek yaşanan bu olaylara, Haziran’ı isteme ziyareti durumuna oldukça sinirlenecek. Fragmandan görüldüğü kadarı ile Poyraz ile Haziran arasındaki ilişkide aslında bir sıkıntı olmadığı görülmekte. Bu çiftin arasındaki sevgi, ilerleyen dönemlerde neler atlatacak ya da atlatacak mı? Merakla beklenen bir diğer konu da bu aşk.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)