TRT1 ekranlarında ilgiyle izlenen ve ikinci sezonuyla yayın hayatına devam Teşkilat dizisi dün akşamki bölümüyle seyircilere aksiyon dolu sahneler yaşattı. Yıldırım karakterinin intikam planını lat üst eden ekip yine başarılı oldu.

Yıldırım'ın Hain Planı Tutmadı

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal gibi genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı Teşkilat dizisinin 30. bölümde yaşananlar sürükleyiciliğiyle ön planda yer aldı. Ceren'in oyunları ve Serdar ile Elçi'nin de dahi olmasıyla iyice karıştı. Kendisini ekibe ispat etmek için Elçi'yi vuran Ceren böylece Serdar'ı takip etmenin yolunu bulduğunu sandı. Ekibin Ceren'in planlarını suya düşürmesiyle bir kez daha mağlup olan Ceren durmamaya kararlıdır.

Diğer yandan kızının ölümünden dolayı ekibi suçlayan Yıldırım kendince çok iyi bir plan yapar. Ekibin farkında olduğu ve oyunun içinde oyunun olduğu bir planla Yıldırım amacına ulaşamadı. Ceren ve Elçi'de elleri boş dönmek zorunda kaldı. Yakaladıkları TIR’ın boş olduğunu gören Ceren ve Elçi büyük bir hüsrana uğradı.

Boran İş Başında

Yıldırım'ın yerinde gözü olan Boran silah kaçakçılarıyla olan anlaşmayı devam ettirmek ve Yıldırım'ı alt etmek için durmaz. Kendisini ispat etmek için çabalayan Boran'ın planları Yıldırım engeline takılmıştır. Ekibin bütün hain tuzakları bozmasıyla örgütün planları da suya düşmüştür. Yeni bölüm fragmanıda yayınlanan Teşkilat dizisi yine heyecan dolu bir bölümle seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)