Erkek Saatlerinde Modaya Uygun Seçimler

 

 Her yıl yeni modellerle gündeme gelen erkek saat modelleri farklı özellikleri ile dikkat çekmektedir. Tasarımı ve çizgisi daha çekici olanlar oldukça beğeni alıyor olsa da kimi erkekler için saatin ekstra özellikleri daha cazip görünmektedir. Kronometreli saatler dinamik yaşam tarzı sürenler için daha tercih edilir olmaktadır.

 

 Saat kordonunun metal ya da deri olması da tercihleri etkilemektedir. Klasik ve gösterişli seven erkekler için altın ve gümüş rengi metal kordonlar vazgeçilmez yerini muhafaza ederken, aktif yaşamı tercih edenler büyük kadranlı ve deri, plastik kordonlu saatlere ilgi göstermektedir.

Sizde en güncel saat modellerini kıvırcık adresinden göz atabilirsiniz

 

 Erkek Kolyelerinde Son Trendler

 

 Son yıllarda modern görünüm sağlayan takılar, erkekler tarafından büyük ilgi görmektedir. Bu takıların içinde erkek kolye modelleri oldukça tercih edilmektedir. Tarz görünüm veren erkek kolye modelleri genellikle gümüş rengi tercih edilmektedir.

 

 Çoklu kolye modelleri de bu anlamda trend görünüm yaratması bakımından sıklıkla kullanılmaktadır. Modayı takip eden, modern erkeklerin vazgeçemediği parçalar olması bakımından erkek kolyelerine olan talep her geçen gün artmaktadır.

 

 Bayan Saatlerinde Tercihler

 

 Pek çok takı ve aksesuar arasında kadınlar için belki de en ilgi çekici olan bayan saatleri sınırsız model seçeneği ile beğeniye sunulmaktadır. Kıvırcık ta Hemen her tarza hitap eden bayan saat modelleri metal veya deri kordonlu olabildiği gibi taşlı, parıltılı modelleri ile de dikkat çekmektedir. Hem gösterişli hem de sade modeller arasından seçim yapmak ise bir hayli zor olmaktadır.

 

 Bilezik şeklinde kullanılabilen saat modelleri de kadınların sıklıkla tercih ettiği modeller arasındadır. Altın, gümüş ve rose renklerde üretilen kadın saatleri giyimin tamamlayıcısı aksesuar parçaları olarak görülmekte ve kadınlar tarafından her dönemde büyük ilgi görmektedir.