ATV ekranlarının vazgeçilmez dizisi olan Kuruluş Osman dizisi yeni sezonuyla bomba gibi geri dönüyor. Burak Özçivit’in sosyal medya üzerinde yapmış olduğu paylaşım ile birlikte dizide birçok farklı karakter rol alacak. Dizinin afişinin belirlenmesi ile birlikte Kuruluş Osman dizisi hayranları oldukça heyecanlandı. Bu akşam ATV ekranlarında üçüncü sezonuyla birlikte izleyicisi ile buluşacak.

Yeni Sezona Bomba Gibi Hazırlanan Kuruluş Osman

İlk bölümünü 20 Kasım 2019 tarihinde ATV kanallarında yayınlayan Kuruluş Osman dizisi, kısa zaman içerisinde hayran kitlesini oluşturmayı başardı. Senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezonda da sevenleriyle buluşacak. Aksiyon, tarih, macera ve birçok farklı duyguları içinde barındıran dizi, Türk sinema televizyon tarihinin etkileyici dizilerindendir.

Başrol oyuncularından Burak Özçivit geçtiğimiz günlerde paylaşmış olduğu gönderi ile heyecanını dile getirdi. Dizinin afiş posterini paylaşan oyuncunun heyecanlı bekleyişi gözden kaçmadı. Yeni sezonda da izleyici karşısına çıkacak olan Kuruluş Osman dizisi güçlü kadrosu ile bu sezonda da dram, kurgu, macera ve aksiyonu kendi içerisinde barındıracak.

Kuruluş Osman Bu Sezonda Güçlü Kadrosuyla 3. Sezonda İzleyicilerle Buluşuyor

Diriliş Ertuğrul’un devam filmi olarak çekilen Kuruluş Osman dizisinin 3. sezonunun yayınlanması heyecanla bekleniyor. ATV ekranlarında reyting rekorlarına giden dizi kısa süre içerisinde hayran kitlesini oluşturmayı başardı. Başrol oyuncularından Burak Özçivit, Erkan Avcı, Yıldız çağrı Atiksoy, Özge Törer, Emre Basalak, Burak Çelik, Ahmet Yenilmez’in oynadığı dizi geçen sezon da izleyici ile birlikte olacağız.

Yeni tarih ve sezonuyla hangi gün yayınlanacağı izleyici kitlesi tarafından heyecanla bekleniyor. Diziye yeni oyuncuların eklenmesi ile birlikte yeni konuların ortaya çıkacağı bekleniyor. Dram, aksiyon ve kurgunun bir arada gerçekleştiği dizi bu akşam izleyicisi ile buluşacak.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)