Kanal D ekranlarının dikkat çeken dizisi Camdaki Kız geçtiğimiz haftalarda oyuncu kadrosuna Yüsra Geyiği dahil etmişti. Yayınlanan yeni bölümleriyle Camdaki Kız dizisinde dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor. Yüsra Geyiğin hayat verdiği karakter olan Melisa dizide kısa sürede öne çıkmış durumda.  Muzo'nun sevgilisi olarak izleyicinin önüne gelen Melisa karakteri büyük gizemleri de beraberinde getirdi.

17 Numara Neyin Nesi

Dizinin izleyicileri tanıtımlarda gösterilen 17 numarasının neyin şifresi olduğunu henüz çözebilmiş değiller. Melisa'nın ensesinde yer alan 17 numaranın bir şeyin şifresi olduğunu düşünen izleyiciler neyin şifresi olduğunu anlamaya çalışıyor. 

Melisa karakterinin şimdiden dizinin en tehlikeli karakterleri arasına girdiği görülüyor. Yüsra Geyik'te bu karaktere gayet güzel hayat veriyor. 25 Kasım Perşembe akşamı 21. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Camdaki Kız Dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. İkinci sezonda çok iyi reytingler alan dizinin daha da yukarılara çıkması bekleniyor. 

Tanıtımlarda görülen Feride'nin Adil beye hesap soracağı anlar ise diziyi sevenlerin epey dikkatini çekmiş durumda. Yayınlanan 21. Bölüm fragmanında Nalan ile Can'ın yüzleştiği görülüyor. Muzo ise hayatının aşkının peşine düşerken evde işler baya karışmış durumda. Nalan ve Can karşı karşıya geliyor beklenmekte olan büyük yüzleşme sonunda başlamış gibi görünüyor. Bakalım perşembe akşamı kanal D ekranlarında saat 20.00 de izleyeceğimiz yeni bölümde ne gibi gelişmeler yaşanacak.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)