Ünlü Youtuber, Instagram ve Tik Tok fenomeni Cenab Ulvi, korona virüsün zararları olduğu kadar, faydaları da olduğunu “Korona virüs nedeniyle insanların bir kısmı çalışmadığı için evlerinde daha fazla vakit geçirmeye başladı. Aynı zamanda eğitim, öğretim faaliyetlerinin de uzaktan eğitim şeklinde yürütülmesi nedeniyle internette geçirilen süre arttı. İnsanlar evde kaldıklarında canları sıkıldıkça internette videolar izlediler. Bu durum bizim gibi internet üzerinden para kazanan insanların yararına oldu. Eğer böyle bir durum olmasaydı biz bu kadar büyük bir takipçi ve hayran kitlesine ulaşamazdık” şeklindeki sözleriyle dile getirdi.

Pek çok devlet dairesinin dahi iş yükünün bu virüs nedeniyle azaldığını ifade eden genç şovmen Cenab Ulvi, “Hayatımızı evden çıkmadan nasıl idame ettireceğimizi bundan 10 yıl önce söyleseler belki de inanmakta güçlük çekerdik. Ama artık devlet dairelerinin dahi iş yükünü azaltan pek çok uygulama bulunuyor. İnsanlar evden çıkmadan işlerini internet üzerinden halledebiliyorlar. Hayatımıza giren teknoloji ve internet, artık ayrılmaz bir parçamız haline geldi“ dedi.

İnternet kullanımının bu kadar yaygınlaşması sonucunda yeni fenomenler türediğini de sözlerine ekleyen Cenab Ulvi, “Ancak bu fenomenler sadece bir iki video ile ünlerini sürdürebileceklerini düşünmesinler. Bizim işimizde devamlılık çok önemlidir. Sizi takip eden insanlar devamlı olarak sizden bir şeyler üretmenizi ve paylaşmanızı beklerler. Birkaç tane videonun başarısının arkasına sığınarak üretmeye devam etmezlerse zamanla unutulur giderler” sözleriyle yeni fenomenlere de güzel bir tavsiyelerde bulundu.