Karantina günlerinin başlamasından dolayı birçok yayının durması ve bunun yerine ortak canlı yayınların yapılması dönemine geçildi. Ünlü isimlerin canlı konserler vermesi de bu nedenle trendler arasında kendine yer edindi. Ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir ise bu akımı eş zamanlı olarak konuk çağırmaya eviren isim oldu. Ünlü isimleri kanalında ağırlayan ve Youtube videoları yükleyen gazeteci bu kez Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'yı konuk olarak çağırdı.

Daha Önceden de Araları Bozuk

Daha önce Subaşı'nın çıkardığı kitapla da alakalı bir Youtube videosu yükleyen, olumsuz eleştirilerde bulunan Özdemir bu kez daha ılımlı bir şekilde konuğu ile sohbet etmeye çalıştı. Gündelik yaşamdan ve sıradan konulardan konuşan ikili için konu İspanya'ya geldi. Çünkü Subaşı'nın dj sevgilisi İspanyol'du.

İbiza'da Ağırlama Talebi

Subaşı sohbet sırasında gazeteciye bu konuda bir teklifte bulundu. İbiza'ya gelmesini ve misafirleri olmasını isteyen Subaşı bu konuda hem samimi hem de tiye alan bir tavır takınarak bunu söyleyince gazeteci Özdemir'den cevap gelmesi de gecikmedi.

Sen Lisedeydin

Bu teklif karşısında Subaşı'na cevap olarak ilk kez İbiza'ya gittiğinde büyük ihtimalle henüz lise iki öğrencisi olduğunu söyledi. Bunun üzerine ortamda kısa süreli bir soğukluk  oluşmasına karşılık canlı yayın yine de devam etti. Sosyal medya da ise konu Şeyma'ya kapak olarak ciddi bir şekilde izleyenler tarafından yorumlandı.