1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Dilek Arslan Dilber lise eğitimini Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesinde bitirmiş. Liseden sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümüne girmiş. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra başarılı bir şekilde avukatlık yapan Dilek Arslan Dilber, ünlü iş adamı Ali Dilber ile tanışarak dünya evine girdikten sonra mesleği olan avukatlığa ara vermiş.

Dilek Arslan Dilber ve Ali Dilber çiftinin mutlu evlilikleri oğulları Ali Aslan Dilber’in doğumu ile ikiye katlanmış. Oğullarının dünyaya gelmesinin ardından avukatlık mesleğinden uzaklaşmış olan Dilber, farklı bir iş kolu üzerinde arayışlara girmiş. Ve en sonunda geçmişten bu yana ilgi duyduğu moda ve tasarım alanında yatırım yapmaya bu kolda ilerlemeye karar vermiş.

Dilek Arslan Dilber

Şık giyinmeye, modaya ve tarz olmaya özen gösteren Dilek Arslan Dilber, “Uzun araştırmalar ve kendi hedeflerim doğrultusunda sosyal medyadaki takipçilerim ve yakın çevremin de desteğini alarak kendi markamı kurmaya karar verdim. Beachwear markası olan ‘Dileq Arslan’ ı hayata geçirdim. Yaptığımız PR çalışmaları ve kalitemiz, markamızın kısa sürede değer kazanmasını ve iyi markalar arasında olmasını da sağladı.” diyerek ‘Dileq Arslan’ markasının doğuş hikâyesini anlattı.

Markası üzerinde farklı stil ve tarzlar deneyen başarılı modacı, kısa süre içerisinde tüm Türkiye ve hatta dünyada tanınan bir marka haline geldi. Dileq Arslan markası pek çok oyuncu, modacı, model, sunucu ve sanatçılar tarafından tercih edilmeye başlandı. Sürekli olarak çalışan ve üreten Dilek Arslan Dilber “Kısa süre içerisinde bu kadar büyüyen ve talep gören bir marka yaratmak elbette kolay olmadı.  Çok çalışmak ve bu konudaki ilgi ve yeteneğim sonucunda olduğunu söyleyebilirim. Yalnız sevdiklerimin ve yakın çevremin de desteğini yadsıyamam. Çalışan ve üreten bir kadın olarak tüm kadınlara örnek olmak ve bir kadının eğer isterse her şeyin mümkün olduğunu göstermeye çalışıyorum.” Şeklindeki sözleri ile misyonunu da açıklamış oldu.

Dilek Arslan Dilber

Ünlü modacı, Dilek Arslan Dilber Beachwear konseptindeki markası ile hala büyümeye ve kalitesini de arttırmaya devam ediyor. Kısa süre içerisinde moda camiasında tanınan bir hale gelen Dilber, mutlu evliliği ve başarılı kariyeri ile dikkatleri de üzerine çekiyor.