Ebru Gündeş iş hayatına şarkıcı olarak başlamamıştır. Tekstil sektöründe hazır giyim işçisi olarak çalışmaktaydı. Daha sonra Marş Müzik tarafından keşfedilen Ebru Gündeş, güzel sesiyle dikkat çekmeyi başardı. Müzik sektöründe kariyeri bu şekilde başlamıştır. Emel Sayın gibi döneminin ve bugünün halen önemli ismiyle çalışmış, Emel Sayın’a vokalistlik yapmıştır. Şimdilerde ise birçok kişi Ebru Gündeş Şarkıları İndir diye arama yapmakta ve Ebru Gündeş’in şarkılarını hayranlıkla takip etmektedir.

EBRU GÜNDEŞ 2022 İTİBARIYLA 48 YAŞINDA!

Her ne kadar bu yılın Ekim ayında yeni yaşına girecek olsa da Ebru Gündeş yaşını gizleyen bir güzel görünümle çok daha genç olarak görülmektedir. Güzel şarkıcı yıl olarak bu yıl 48 yaşındadır. Ancak Gündeş 12 Ekim 1974 yılında doğduğu için aslında yeni yaşına 12 Ekim 2022 itibariyle girmiş olacak. Bugün Mp3 indir sitelerinde en çok takip edilen ve sevilen, popülerliğini yitirmeyen önde gelen isimlerdendir.

EBRU GÜNDEŞ’İN İLK EVLİLİĞİ 16 YAŞINDAYDI!

Sesiyle ve güzelliğiyle herkesi büyüleyen şarkıcı Ebru Gündeş, ilk evliliğini 16 yaşında gerçekleştirirdi. İlk olarak Hamdi Vardar ile evlenen Gündeş, daha sonra ayrılmak durumunda kalmıştır. 2002 yılında ise ikinci evliliğini Ömer Durak ile yapan ünlü isim, 2010 yılında ise uzun süre kendisiyle gündemden düşmediği Rıza Sarraf ile evlenmiştir. Kendisiyle aynı ayda üç gün farkla doğan kızı Alara ise 15 Ekim 2011’de dünyaya gelmiştir. Kızı Alara da bugün bu yıl 11 yaşına girecektir. Ebru Gündeş hemen her şarkısı ile büyük kitleler tarafından benimsendiği gibi Ebru Gündeş Cennet indir şarkısı ile de büyük beğeni toplamayı başarmıştır.