Uzun zamandır ekranlarda yer almayan güzel oyuncu Gökçe Bahadır iki projeyle adından söz ettirdi. Başarılı oyuncu bu sezon FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide canlandırdığı Azra karakteriyle izleyenlerin beğenisini kazandı. Yenilenen imajıyla ekranlara dönen güzel oyuncu hayranlarından güzel geri dönüşler aldı.

Dört yıl kadar hiçbir projede yer almayan başarılı oyuncunun ekranlara dönüşü muhteşem oldu. Yayınlandığı döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisiyle yıldızı parlayan yetenekli oyuncu ardı ardına projelerde yer almıştı. İlk defa ekranlardan bu kadar süre ayrı kalan Gökçe Bahadır oyunculuğuyla göz doldurmaya devam ediyor.

Netflix Projesinde Yer Aldı

Başarılı oyuncu aynı zamanda bir Netflix projesinde de yer aldı. Kulüp adlı dizide Matilda karakterine hayat veren Gökçe Bahadır' a birçok başarılı oyuncu eşlik etti. Kulüp dizisinin çekimlerine yaz öncesi başlanmıştı. Yayın tarihi 5 Kasım 2021 olarak duyurulan Netflix yapımında Gökçe Bahadır bir pavyon şarkıcına hayat verecektir.

Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır'a eşlik eden ünlü oyuncular; Barış Arduç, Metin Akdülger, Fırat Tanış, Salih Bademci ve Asude Kalebek'tir. Gökçe Bahadır iki yeni projede yer alarak ekranlara hızlı bir dönüş gerçekleştirdi. Azra karakteri ile ekranlarda olan güzel oyuncu; Matilda karakteri ile de 5 Kasım'da hayranlarının karşısına çıkacaktır.

Kulüp Dizisinin Konusu

Başarılı oyuncu Gökçe Bahadır'ın Matilda karakterini canlandırdığı Kulüp filmi 1955 yılının İstanbul'unu anlatıyor. Hapisten yeni çıkan Matilda; hiç tanımadığı kızı Raşel ile tesadüfen karşılaşır ve hayat ikiliye birlikte bir yol çizer. Anne ve kızının hayat mücadelesinin anlatıldığı Kulüp dizisinin fragmanı da izleyicilerle buluştu.

Pavyon şarkıcısı Matilda'nın Kulüp isimli yerde şarkı söylemeye başlaması ile gelişen olayları anlatan Netflix yapımı dizinin yönetmenliğini ise Zeynep Günay Tan ve Serap Yüce üstlenmektedir.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)