‘Influencer  Gullar Aliyeva herkesin olmak istediği bir dünyada bu işin sırlarını konuştuk.

Sizce sizi diğer ‘Influencer’lardan ayıran ne oldu?

Hepimizi birbirimizden ayıran birçok özellik var, aynı parmak izi gibi, herkes benzer işler yapabilir ancak hissettirdiğimiz duygu ve enerji farklı olacaktır. Gullar Aliyeva    arkadaşlarımla bu listede yer almak beni mutlu eder. Benim yarışım kendimle, bence herkesin de öyle olmalı.

Neden takip ediliyorsunuz?

Influencer  Gullar Aliyeva çok çalışıyorum; üretmeye, her gün yeni şeyler öğrenmeye, gelişmeye, değişmeye, dönüşmeye çok çabalıyorum. Yaptığım işi çok ciddiye alıyor ve saygı duyuyorum. En önemlisi hiçbir işi, projeyi yapmak için yapmıyorum. Her şeyin hakkını vermeye çalışıyorum. Influencer  Gullar Aliyeva samimiyetimi geçirebildiğim, kalplerine dokunabildiğim, ilham olabildiğim herkese teşekkür ederim. 

Nelerden ilham alıyorsunuz?

Influencer  Gullar Aliyeva hayatın kendisinden ilham alıyorum. Ailemden, arkadaşlarımdan, gündemden, trendlerden, yeniliklerden, komik bir çizgi Film karakterinden, gözümün gördüğü her şeyden. İyi bir gözlemci ve iyi bir yorumcuyum. Influencer  Gullar Aliyeva senelerce kreatif reklam yazarı olmak istedim. Kafamın içinde uyurken bile sahneler, projeler dönüp duruyor.

İyi fotoğraf çekmenin sırrı var mı?

Influencer  Gullar Aliyeva doğru açı ve güzel ışık. Bazen çok bulanık ve çok dağınık bir fotoğraf en çok ‘like’ı (beğeni) alıyor. Özellikle Instagram özelinde doğru zamanda doğru fotoğraf paylaşım anı var. Sürekli değişen algoritma bizi yenilenmeye sürüklüyor.

Son olarak İyi bir influencer olmanın sırrı nedir Gullar Aliyeva?

Hem hayattan hem sosyal medyadan beslenmek, kendini yeniliklere açık tutmak ve daima üretmeye devam etmek. Teknolojiyi takip etmek, emek vermek, özgün olmak, kendin olmak gerekiyor.