Bu yazımızda tesettür instagram fenomenlerinden birisi olan Kuaybe Gider kimdir, kaç yaşındadır ve en güzel kombinleri nelerdir temalı bir içerik hazırladık. Kuaybe Gider genelde tesettür giyimde modern, grunge ve vintage tarzlarını yansıtıyor.

İçeriğimizde editörlerimiz tarafından seçilen bir çok farklı görsel mevcuttur. Tam olarak ifade ettiği stili yanstısan görselleri yazımızda verdik fakat 40'dan fazla görseli üstte kalınla işaretlediğimiz linkten ulaşabilirsiniz.

Şu an 37 yaşında olan ve lise çağlarından itibaren modaya ve tasarıma ilgisi olan Kuaybe hanım, üniversite eğitimini matematik bölümü üzerine yapmıştır. Fakat sonrasında moda tasarımı eğitimi almıştır, İzmir'de yaşayan ünlü muhafazakar fenomen çalışmalarında grunge ve retro tarzını oldukça sık kullanıyor.

Stil sahibi modaya özgü giyinen tesettürlü hanımefendilerin, tesettüre olan olumsuz önyargıyı kırdığını savunan modacı, kendi stilini oluştururken özellikle dönem dizilerinden ve eski tür kumaşlardan ilham aldığına dikkat çekiyor. İlk olarak 2011 yılında kendi markası ile farklı bir yolculuğa çıkan Kuaybe Gider, artık profesyonel çalışmalarını internet üzerinden satıyor.

Kuaybe Gider Kimdir

Modanisa ile birlikte çalışmalar yapan Kuaybe Gider, moda tasarımı eğitimi aldıktan sonra kendi tasarım atölyesini kurmuştur. Sosyal sorumluluk projelerinde de çok sık yer almaktadır, ayrıca defileler düzenlemektedir. Kendi tercih ettiği markalar arasında Jean Paul Gaultier ve Givenchy de bulunuyor.

Özellikle tesettür kombin yapılırken en çok tercih edilen parçaları aşağıda ki gibi sıralıyor.

  • Sneaker ayakkabılar,
  • trençkot
  • boyfriend kot pantolon

Mevsimsel olarak kombinleriniz değişebilir ama tabiki her zaman önemli olan doğru kombini yakalayabilmektir.Kuaybe gider eğer tarzını sportif ve renkliyse tam size göre olacaktır. Tesettür retro tarzın adeta temsilcisi olan muhafazakar fenomen toprak tonları, somon, bal renklerini kombinlerinde sıkça kullanıyor.

Son olarak aşağıda verdiğimiz linkten bir çok tesettürlü fenomenin tarzına, hayat hikayelerine ve çeşitli kombinlerine ulaşabilirsiniz. Bir çok farklı tarzda farklı yaşlarda muhafazakar instagram fenomeni ve modacıyı sizler için yorumladık. Ayrıca yine sitemizden saç, makyaj, sağlık, diyet, yemek tarifi, kombin, giyim ve tesettür giyim ile ilgili bir çok içeriğe ulaşabilirsiniz. Kim kimdir bölümünden ulaşabileceğiniz bazı ünlü isimleri aşağıda verdik.

  • Ebrar Eslem Ercan
  • Şeyma Nuryener
  • Gülsüm Elkhatroushi
  • Hülya Aslan
  • Elif Doğan
  • Merve Hifa
  • Suna Yurtalan