FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Mahkûm dizisi; kanalın en çok güvendiği projelerinden birisi olarak öne çıktı. Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı proje ilk yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyordu.

Konusu ve muhteşem oyunculuk performansı ile izleyicinin ilgisini çeken yapım aynı zamanda izlenme oranlarıyla da isteneni vermeyi başardı. Perşembe günü yayınlanan Mahkûm dizisi; Kanal D'nin çok konuşulan ve izlenen dizisi Camdaki Kız'ı zirvedeki yerinden etmeyi başardı.

Bütün Kategorilerde Birinciliği Kaptı

Oyunculuğun adeta konuştuğu Mahkûm dizisi sonunda FOX TV’nin yüzünü güldürdü. Yeni başlamasına rağmen gayet iyi reytinglerle yoluna devam eden proje; 30 Aralık Perşembe akşamı bütün izlenme kategorilerinde birincilik elde etti. FOX TV için çok önemli olan bu başarı grafiği kanal için umut oldu.

Bu sezon yeni dizilerini birer birer final yaptıran FOX TV sonunda Mahkûm dizisi ile şeytanın bacağını kırdı. Özellikle İsmail Hacıoğlu'nun oyunculuk performansının çok konuşulduğu Mahkûm dizisinde başarılı isim aynı anda çok zıt karakterli ikiz kardeşlere hayat veriyor.

Camdaki Kız Dizisini Yerinden Etti

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Camdaki Kız; perşembe akşamları zirveyi kimseye kaptırmadan devam ediyordu. FOX TV’nin yeni dizisi olan Mahkûmun gelişi Camdaki Kız için hiç iyi bir sonuç olmadı. Birinciliği Mahkûm dizisine kaptıran proje ikinci sezonuyla adeta fırtınalar estiriyor ve sosyal medyada da çok konuşuluyordu. FOX TV için adeta yeni yıl umudu olan Mahkûm dizisi; kanalın muradına ermesini sağladı.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)