Manken Alara Kaya güzelliği ve başarılı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekerken, sevenleri tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Alara Kaya 2017’de Türkiye’nin gündeminde güçlü bir yankı oluşturmuş ve daha popüler hale gelmişti.

MANKEN ALARA KAYA KİMDİR?

Birçok kimse magazin dünyasının renkli isimlerinden biri haline gelen Alara Kaya’nın kim olduğunu ve biyografisini merak ediyor. Alara Kaya 1991 yılında 20 Haziran günü güzel bir yaz gününde dünyaya gelmiştir. 58 kg ağırlığında ve 1.71 cm uzunluğundaki boyuyla dikkat çeken güzel manken her ne kadar son dönemdeki popüleritesi ile artan bir ünlü olsa da aslında küçük yaşlardan beri fark edilmiş ve güzelliği ile dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Manken olarak çarpıcı güzelliği ile göz kamaştıran Alara Kaya modellik yapmaya çok genç yaşlardan itibaren başlamış durumdaydı.

ALARA KAYA’NIN KARİYERİ NASIL?

Başarılı bir kadın olarak bilinen Alara Kaya’nın kariyerinde son dönemdeki başarılar bilinen bir gerçek olsa da aslında güzel mankenin başarısı bununla sınırlı değil. Edebiyat alanında lisans eğitimini tamamlayan ünlü manken, lisans eğitimini Almanya’da saygın bir üniversitede tamamladı.

Alara Kaya küçüklük yaşlarından itibaren güzel bir model olarak dikkat çekerken, manken, oyuncu ve spiker olarak da birçok projeyi başarılı şekilde yürütmeyi başardı. Bununla birlikte Türkiye ve uluslararası camiada önemli iş teklifleri de alan ünlü isimin katılacağı yeni projeler de merakla sevenleri tarafından bekleniyor.