Melek İçmeli, hamilelik dönemlerinde kadınların kıyafet alışverişleri için birçok ipucu vererek onlara dolaplarını pratik bir şekilde nasıl düzenleyebileceklerine dair bilgilendirmelerde bulundu. Evde bulunulan vakit çok daha kolay idare edilebilirken dışarı çıkıldığında yeni annelerin üzerinde paniğe neden olabiliyor. Bu da birçok annenin gereksiz alışverişler yapmasına neden olabilmektedir. Ne yapacağı konusunda şaşkınlık yaşayan anneler için Melek İçmeli bazı tüyolar vererek takipçilerini bilgilendirdi.

“Dolabınızda Renklere Yer Verin…”

“Kilo aldığınız için üzülmeyen bu birçok annenin yaşadığı bir durum ve bu yüzden de sadece siyah gibi koyu renkler giyinip karalar bağlamayın” diyen Melek İçmeli sözlerine “Alışveriş yapmak için dışarı çıkın böylece hem kendinize göre kıyafetler bulabilir hem de yürüyüşünüzü de yapmış olabilir” şeklinde devam etti.

“Kendinizi Kıyafetlerinizin İçinde Mutlu Hissedin…”

Melek İçmeli, kıyafetlerinizin içinde kendinizi mutlu hissetmenin önemine işaret ederek “Beğenmediğiniz kıyafetlerinizi ayırarak bunları ihtiyaç sahiplerine verebilir ve de giysi dolabınızda yer açabilirsiniz. Böylece oluşan eksikliklere göre bir liste oluşturarak da alışverişe çıkmanız size fazlasıyla yardımcı olacaktır.” dedi. “Ancak emzirme döneminde seçeceğiniz kıyafetlerin emzirmeye uygun olması ve iç çamaşır seçiminin de bu şekilde yapılması bütün annelere büyük kolaylık sağlayacaktır” diye eklemelerde bulundu. Emzirme süresince en çok ihtiyaç duyulan ve de kullanımı kolay olan bu kıyafet ve de iç çamaşırlarının uzun bir süre işinize yarayacağı hakkında da görüşlerini bildirmiştir.