Müzisyenlerin en çok zorluk çektiği durumlardan biri hepimizin bildiği gibi sanatını profesyonel bir şekilde dijitale dönüştürmek. ONURSTAR sanılanın aksine "müziğini kayıta dökmek biz rap müzisyenleri için çok kolay, biz asıl zorluğu beat yani alt yapı müziği bulmakta yaşıyoruz.  Çoğu arkadaşım kendi melodisini kendi yapıyor ancak profesyonel ve içine sinen birşey olması için uzmanından almaktan başka çare kalmıyor." ifadeleri ile  beat bulma konusunda zorluk yaşadığını dile getirdi.

Yaptığı müzikleri tüm müzik marketlere dağıtan ONURSTAR'a bu işten ne kadar para kazandığını sormadan edemedik. Kendisinin bize "tam tamına 0TL kazandım, bu işten para kazanmak o kadar kolay değil, bu işi severek yapıyoruz eğer gerçekten bir yerlere ulaşırsa para kazanmakta kaçınılmaz olur" yanıtını verdi.

Kendi stüdyosunda aldığı kayıtlarla dinleyicisine ulaşan ONURSTAR yeni proje hazırlığında olduğunu belirtti. Dinleyicilerine o zamana kadar Düzelecek Herşey isimli teklisini armağan ediyoruz. Tüm dijital müzik platformlarından dinleyebilirsiniz.

ONURSTAR İnstagram ( https://instagram.com/onurstarturkiye )

Düzelecek Herşey Youtube ( https://www.youtube.com/watch?v=M0Ln3gEyqJc )