Yargı dizisinde canlandırdığı Avukat Ceylin karakteriyle adeta fırtınalar koparan Pınar Deniz; yeni sinema projesinin heyecanı içindedir. 2 sene önce çekilen Karanlık Gece adlı filmde rol alan başarılı ismin bu filmi 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.

Yargı Dizisinde Çok Beğeniliyor

Kanal D'nin yeni sezonda fırtınalar estiren dizisi Yargı; oyuncuları ve senaryosuyla izleyenleri ekrana kilitliyor. Pazar akşamları ekrana gelen proje zirve yarışındaki iddiasını da her geçen hafta artırmaya devam ediyor. Başrollerinde yer alan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz adeta devleşen oyunculukları ve partner olarak uyumları herkesin dilindedir. Pınar Deniz'in rol aldığı projeler hep ilgi görmüştür. Yargı dizisinin başarısındaki en önemli isimlerden olan Pınar Deniz; canlandırdığı karakteri adeta yaşıyor ve izleyenlere hissettiriyor.

TRT1 ekranlarının reyting birincisi Teşkilat dizisini bile yerinden eden Yargı dizisinde; başarılı oyunculuklar dizinin bu kadar izlenmesi de en önemli faktördür. Başarılı ve güzel oyuncu Pınar Deniz'in Yargı dizisindeki kadar etkili bir oyunculuk sergilediği sinema filmi de vizyona girmeye hazırlanıyor. Çekimleri önceden tamamlanan Karanlık Gece filminin pandemiden dolayı sarkan galasının yapılacağı açıklandı. Vizyona girmek için gün sayan filmin oyuncu kadrosu da oldukça etkileyici isimlerden oluşuyor.

Karanlık Gece Sinema Filmi

Yönetmen koltuğunda Özcan Alper'in oturduğu Karanlık Gece etkileyici konusuyla dikkat çeken bir yapım olarak lanse edilmiştir. Pınar Deniz, Sibel Kekilli, Taner Birsel, Berkay Ateş ve Cem Yiğit Üzümoğlu adlı oyuncuların yer aldığı projenin vizyon tarihini ise Pınar Deniz sosyal medya uygulaması olan Instagram üzerinden filmin yönetmeni olan Özcan Alper'e sorarak öğrenmesi de dikkat çekti. Fimlerinin 2019 yılında çekimlerinin tamamlandığını ve vizyona ne zaman gireceğini soran güzel oyuncu yanıt olarak yakında cevabını aldı.

Çekimleri 2019 yılında tamamlanan ve vizyon tarihinin 2022 yılı içerisinde olacağı yazılan Karanlık Gece filminin konusu ise hayli ilginçtir. Baş karakter İshak gözlerden uzak bir kasabada hayatını yaşamaktadır. Köyde yaşayan genç kadın Sultan'a karşı duyguları olan İshak; hislerini ise açmamıştır. Köye yeni atanan memur Ali, İshak'ı pek hoşnut etmez ve adama gıcık kapar. Sonrasında Ali'nin ortadan kaybolmasıyla gelişen olayları yansıtan Karanlık Gece filmi dram kategorisinde yer alan bir yapımdır.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)