Sefo, “Bilmem mi” şarkısı ile hızlı bir şekilde milyonlarca izlenim alarak popülerleşen rap şarkıcısı ve söz yazarıdır. 2021 Yılında çıkardığı şarkı hala popülaritesini korumakta ve özellikle çocuklarla, gençlerin dilinden düşmemektedir.

Sosyal medya da bazı videolarda okullarda çalındığı ve çocukların keyifle oyunlar oynadığı şarkı olan “Bilmem mi” parçası rapçi Sefo tarafından yapılan teklilerden bir tanesidir. Peki rapçi Sefo kimdir? Gerçek adı nedir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte Sefo hakkında merak edilenler.

Sefo Hayatı, Kaç Yaşında ? Nerelidir?

Kısa sürede milyonlarca izlenimi geçen Sefo, hayatı ve bilinmeyenleri ile merak konusu oldu. Şarkıları ile birlikte kariyeri ve kişiliği de merak edilen rapçi hakkında “Sefo kimdir, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi ne?” gibi sorular araştırılmakta.

16 Mart 1998 yılında dünyaya gelen Sefo, rapçi ve şarkıcıdır. Sefo’nun burcu Balıktır.

Müzik kariyerine kısa sürede birbirinden başarılı rap teklileri ve albüm sığdırmıştır. Viral olan şarkıları ile gençlerin beğendiği rapçiler arasında yer almaktadır.

Sefo Kaç Yaşında?

16 Mart 1998 yılında dünyaya gelen genç şarkıcı 2022 yılı itibariyle 24 yaşındadır. İmza attığı şarkılarla genç yaşına rağmen piyasanın aranan ve düet/ iş birliği teklif edilen isimleri arasındadır.

Sefo Nerelidir?

Sefo Samsun’da dünyaya gelmiş ve haliyle Samsunludur.  Şarkıcı İstanbul’da yaşamasına rağmen aile ziyaretleri ile birlikte sahne programları içinde sıklıkla memleketine gitmektedir. 

Sefo Gerçek Adı Nedir?

Sefo sahne adını kullanan rap şarkıcısının gerçek adı Seyfullah Sağır’ dır. Sefo lakabını kullanmasının sebepleri arasında; isminin kısaltılmışı olması, arkadaşları tarafından bu şekilde çağrılması gibi nedenler bulunmaktadır. Ayrıca Sefo.362 lakabını da kullanan şarkıcının bu lakabı kullanmasının sebebi çıkardığı parçalardan birinin “362” adını taşıması olduğu da tahmin edilmektedir.

Sefo isimli rapçi Seyfullah Sağır’ın boyu ve kilosu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Paylaşımlarından anlaşıldığına göre şarkıcı fit görünümünü korumak için uğraşıyor ve tarzından anlaşıldığına göre modayı yakından takip ediyor.

Seyfullah Sağır, ailesi hakkında detayları sosyal medya hesaplarından paylaşmamaya özen göstermektedir. Aynı zamanda eğitimi hakkında bilgiler merak edilen şarkıcı Sefo, Esenyurt Üniversitesinde eğitimini tamamlamıştır.

Sefo Şarkıları

Sefo (Seyfullah Sağır) şarkıları oldukça beğenilen ve bir çoğu popüler olan başarılı çalışmalardır. Şarkılarını genelde tekli olarak çıkarmayı tercih eden şarkıcı, müzik kariyerine ilk olarak 2018 yılında çıkardığı “Yalan” parçasıyla başlamıştır. Sefo Şubat 2019 yılında çıkardığı “Poz” isimli şarkının geri dönüşlerinden oldukça umutlandığını belirten şarkıcı bu çalışmasından sonra müziğe daha fazla vakit ayırmaya ve müzikal çalışmalarına ağırlık vermeye karar verir.

Sırasıyla “Up down”, “362” “Derdi Ne”  şarkılarını 2020’ye kadar çıkaran şarkıcı genellikle pop müzik arka planlarını kullanmayı tercih etmektedir. Yase ile birlikte çıkardığı "Başa Sar" parçası da dikkat çeken bir çıkış yakalamıştır.

Şarkı çalışmalarına 2021 yılında da yoğun şekilde devam eden şarkıcı Sefo Ardından , YOUNGSTAR, İhtiyacım Yok, Liman , Toz Duman ve listeleri altüst eden meşhur şarkısı “Bilmem mi” şarkısını çıkarmıştır.

Sefo Şarkıları İndir

Sefo şarkıları hem çokça dinleniyor hem de indir işlemiyle telefon yada bilgisayarlara kaydediliyor. Sizde şarkıları yüksek kalitede indirmek istiyorsanız Mp3semti sitesine girerek “Sefo Şarkıları İndir” butonu aracılığıyla indirebilirsiniz.

Şarkıcının bir diğer çok araştırılan ve indirilen şarkılarından olan “Tutsak” isimli parçasını ise “Sefo Tutsak İndir” aynı siteden indirebilirsiniz.

İlgili site Mp3semti tüm şarkı dinleme ve mp3 indir gibi ihtiyaçlarınıza cevap verebiliyor. Sitede dilediğiniz tüm şarkıları anlık olarak dinleyebilir, dilerseniz de hızlı ve kaliteli bir şekilde indirebilirsiniz. Aynı zamanda şarkıcıların biyografilerini ve diskografilerini inceleyebilirsiniz.