Türkiye’nin en büyük gençlik festivali Snow Weekend kapsamında Uludağ’da dün gece sahneye çıkan Serdar Ortaç, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede dinleyicilerine bekarlık konusunda seslenen Serdar Ortaç, "Arkadaşlar bende bekarım, evlenince hazır olun kimseye bakamıyorsunuz. Evliyken kimseye canım, cicim diyemiyorsunuz. Beğendiğiniz biri çıkıyor, onunla konuşamıyorsunuz. Ama şuanda herkesle konuşuyorum, o yüzden aklınızda bulunsun" dedi.

Snow Weekend Gençlik Festivali kapsamında Uludağ’da sahne alan Serdar Ortaç, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. ’Sana Değmez’ şarkısıyla sahneye çıkan Ortaç’a, 2 kadın dansçıda eşlik etti. İki saati aşkın programı süresinde eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren şarkıcı, kendisini izleyen yaklaşık bin kişiyi oturtmadı. Ortaç, dansçılarıyla beraber yaptığı dans şovlarıyla beğeni toplarken, hayranlarından büyük alkış aldı. Müzik, eğlence ve kar tutkunu gençleri Uludağ’da ağırlayan, Türkiye’nin en büyük kış ve gençlik festivali Whitefest 2016’da sahne alan başarılı pop müzik sanatçısı Serdar Ortaç, hareketli şarkıları, dansları ve sahne performansı ile geceye damgasını vurdu. Şarkılarından sonra mola veren Ortaç, hayranlarıyla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Seyircilere bekarlık ile ilgili tüyo veren usta sanatçı Ortaç, "Kaç kişi aramızda bekar diye soracağım, hemen hemen herkes bekar. Arkadaşlar bende bekarım. Dünyanın en güzel şeyi evlilik, evlenmek harika bir şey. Ama evlenince hazır olun kimseye bakamıyorsunuz, canım cicim diyemiyorsunuz. Beğendiğiniz biri çıkıyor onunla konuşamıyorsunuz, ama şuanda herkesle konuşuyorum, sizinde aklınızda bulunsun" dedi.