Kanal D ekranlarında yeni sezonda başlayan Yargı dizisi bu haftada heyecanı yüksek bir bölümle izleyenlerin karşısına çıktı. Pınar Deniz'in yine oyunculukta şov yaptığı Yargı dizisinde; erkek başrol Kaan Urgancıoğlu'da oyunculuğunu konuşturmaya devam ediyor.

Başrollerin Uyumu

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğulu'nun ilk projesi Yargı değil. İkilinin Netflix dizisi Aşk 101'deki partner olmaları ve yakaladıkları uyum; Yargı dizisinde de aynı tarzda katlanarak devam ediyor. Ekran karşısında ikiliyi partner olarak çok yakıştıran izleyenler; dizinin gidişatından oldukça memnun görünüyorlar.

İkinci kez birlikte kamera karşısına geçen başarılı isimler her hafta övgü dolu yorumlar almaya devam ediyor. Yargı dizisinin harika senaryosu ve başrol uyumu; projenin bu kadar beğenilmesindeki etkenler olarak ifade ediliyor.

Kariyerinde Dönüm Noktası Oldu

Pınar Deniz'in kariyerinde dönüm noktası olan Ceylin karakteri; dizinin hayranlarını her hafta ekran başına kilitliyor. Canlandırdığı karakteri adeta yaşayan güzel oyuncu için Yargı dizisi bir dönüm noktası olmaya doğru gidiyor.

Erkek başrolünde izlediğimiz yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu uzun zamandır bu sektörün içinde yer alıyordu. Kara Sevda dizisiyle hayran kitlesini arttıran başarılı isim; yurtdışında da oldukça popülerdir. Canlandırdığı her karakterin hakkını veren yakışıklı oyuncu; Savcı Ilgaz karakteriyle de hayranlarından tam not aldı.

Yargı Dizisinin Başarısı

Senaryosuna iki yıl gibi bir süre hazırlanan senarist Sema Ergenekon adeta harikalar yaratmaya devam ediyor. Kurgusunun çok iyi ayarlandığı ve her hafta bir sürprizin ortaya çıktığı Yargı dizisinin başarısı artarak devam ediyor. Katilin bulunmasından sonra aksiyon unsurlarının azaldığı Yargı'da; Ceylin ve Ilgaz arasındaki duygusal ilişkide artık gün yüzüne çıkmaya başladı. Aşk ve drama doğru yönelen Yargı dizisinin bu gidişatı da seyircilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yargı’da Duygu Dolu Saatler

Hikayenin aktarılışı ve oyuncuların harika performansıyla yoluna emin adımlarla devam eden Yargı dizisinde; dün akşamki duygusal yakınlaşma da izleyenleri derinden etkiledi.

Ceylin ve Ilgaz karakterlerinin aşkına engel olan olayların araya girmesiyle drama da kayan Yargı'da; izleyenler bu durumdan da oldukça memnun gibi görünüyor. İkili arasındaki aşırı uyum ve çekiminde göz ardı edilemediği projede; hikayenin gidişatına yönelik tüyolarda verilmeye başlanmış oldu.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)