Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilçeye bağlı 65 mahallede bulunan ve vatandaşların dinlenmek ve temiz nefes almak için uğrak yerlerinden olan park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik çevre düzenlemesi ve budama çalışmalarına devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program çerçevesinde merkez-kırsal bölge ayırımı yapmadan Akdeniz ilçe genelinde bulunan park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik bakım, onarım, çevre düzenlemesi ve budama çalışmalarını sürdürüyor. Dikilitaş Mahalle meydanının çevre düzenlemesini yapan ekipler, Sinan Tanış Parkına toprak tesviyesi yaptı, Huzurkent Bahşiş Mahallesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Akdoğan Parkının çim biçme ve temizlik çalışmasını bitirdi.

Tüm park ve yeşil alanlar elden geçiriliyor

Vatandaşlar tarafından beslenen deniz kaplumbağaları balıkçı barınağını mesken edindi Vatandaşlar tarafından beslenen deniz kaplumbağaları balıkçı barınağını mesken edindi

Ekipler ayrıca, Millet Bahçesi 1. Etap, Ümit Yaşar Oğuzcan, Köselerli Mahallesi Fatih Parkı, Bahşiş Mahallesi, İnönü ve Petunya Parkı, Adnan Menderes Çayır Parkı ile Adanalıoğlu, Kültür, Limonlu, Bahşiş, Adnan Menderes, Demirhisar, Dikilitaş, Özgürlük, Çay Mahallesi TOKİ cami, GMK Bulvarı, Karacailyas Emek Mahallesi Polis Merkezi Amirliğinde bulunan yeşil alanlarda çim biçme ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Öte yandan, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı hizmet veren mobil dezenfekte ekibi ise Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesinin konferans salonunda bulunan halıları yıkayıp dezenfekte etti.