Cilt Ve Vücut Bakımında En Çok Tercih Edilen Yöntemler

Baby face beauty, en çok tercih edilen cilt bakımı yöntemleri arasındadır. İnsanlar için, ciltleri çok önemli bir yere sahiptir. Cilt bakım yapıldıkça güzelleşir ve canlanır. Bunun içi birçok ürün kullanılır.

Günlük hayatta sıklıkla kozmetik ürünler kullanılır ve bu ürünler, cildi yorar. Çok iyi temizlenmesi gerekir. Bu sayede cildin alt katmanları hava alır, Baby face beauty en sık tercih edilen yöntemlerden biridir ve lazer kullanılarak, anti aging olan maddeler, cildin altına daha rahat ulaşır, bu sayede cilt gençleşir.

Baby Face Beauty Nedir?

Thulium lazer sistemi uygulanan bir bakıma baby face beauty denir. 1927 nanometre, dalga boyuna sahiptir.  Diğer ismi yenileme sistemidir. Bu sistem sayesinde, derinin üzerinde bulunan mikro kanalların açılması sağlanır ve kişinin cilt problemi neyse, ona göre bir vitamin uygulanır. En çok tercih edilen A ve C vitaminidir. Ayrıca, lasemd ve resveratrol kullanılır. Thulium lazerin etkisi çok fazla ve olumludur. Mikro kanalların açılması ile cilde antioksidan ve anti aging içeren, ampullerde daha etkili bir şekilde kullanılır.

Baby Face Nasıl Uygulanır?

Bu işlem yapılırken, tedavi 3 aşama da gerçekleşir. İlk uygulama da thulium lazer kullanımı, gerekli mikro kanalları açar. Bir dakika da yaklaşık olarak, 6000 civarı kanal açılır. Bu işlem esnasında cilde göre ürünler hazırlanır.  Hazırlanan ürün, 5-6 dakika içinde cilde uygulanır. 

İkinci kısımda cilt esas alınarak cilde çok özel ürünlerin yedirilmesi sağlanır. Amaç deri altına bu ürünlerin ulaşmasıdır. En son aşama da ise cilde in dakika boyunca maske uygulanır.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Vücudun çeşitli yerlerinde bulunan ve istenmeyen tüylerden kısa sürede kurtulmak için Şişli lazer epilasyon kullanılır. Vücutta ki tüyler insanları rahatsız eder ve estetik olarak da hoş görünmez. Eğer aşırı bir tüylenme sorunun varsa, bunun nedeni hormonal olabilir.  Ya da bir ilaç kullanımı, tüylenmeyi tetikleyebilir.

Tüylerden kurtulmak için, en çok jilet, ağda gibi yöntemlere başvurulsa da çözüm kısa süreli olacaktır. Şişli lazer epilasyon sayesinde tüylerden tamamen kurtulmak mümkündür.  Lazer epilasyon yapılmasının amacı, kıl köklerinde yer alan melanin isimli maddenin, lazer uygulanarak orada yer alan, kıl kökünü tahrip edilmesini sağlar.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Lazer epilasyon alanında Şişli lazer epilasyon çeşitleri üçe ayrılır. Lazer epilasyon yapılacaksa, doğru bir yöntem uygulanması çok önemlidir. Kişiye uygun olan lazeri, bu konuda uzmanlaşmış olan kişi belirler. Kişinin cilt ve kıl yapısı, çok önemlidir. Bu sayede lazer epilasyonun başarısı artar ve herhangi bir yan etki görülmez.

Bölgesel İncelme Nedir?

Bir takım cihazlar sayesinde yağlanmanın fazla olduğu bölgelerde bulunan, yağların yakılmasını bölgesel incelme sağlar. Farkedilir bir incelme görülür.

Bu işlem yapılırken, farklı ses dalgaları ve dalga boyları, teknolojinin yardımı ile bölgesel olarak zayıflamayı sağlar. Bölgesel incelme en çok karın ve bacak bölgesin de tercih edilir.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Bölgesel incelme fiyatları, hakkında net bir bilgi vermek zordur. Sabit bir fiyatı yoktur. Kişinin durumuna ya da yapılacak olan işlemlere göre, fiyatlar değişiklik gösterebilir. Bazı kişiler de yağ oranı fazla olabilir ve parçalanması zordur. Ekstra işlemler uygulaması gerekebilir.  

Ayrıca her bölgesinin incelme fiyatı da farklılık gösterir. Bu işlemleri yaptırmadan önce, mutlaka bir uzmana muayene olmak ve danışmak gerekir. Yapılan muayene sonrasında, belirlenen işlemelere göre, bir fiyat verilebilir. Genel de bölgesel incelme fiyatları, ortalama olarak ekonomiktir.