Sağlığı konusunda hassas olan ve en iyi hizmeti almak isteyenlerin tercihi Dermaclinic oluyor. 2003 yılında kurulan merkez, bu yıllar içerisinde hizmet kalitesini sürekli geliştirmiştir. İnsanlar, saç ekimi, cilt gençleştirme, kırışık tedavileri, radyofrekans tedavileri ve göz kapağı estetiği için merkezden hizmet alabiliyorlar. Vücutlarındaki fazlalıklarından şikayetçi olanlar, bölgesel incelme konusunda merkezden yardım alabiliyorlar. Bölgesel incelme konusunda merkezde farklı hizmetler var.

  • Soğuk Lipoliz
  • Lazer Lipoliz
  • Kavitasyonla İncelme
  • Ameliyatsız Bölgesel Zayıflama
  • Emsculpt – Yağ Yakarken Kas Yaptıran Sistem

İnsanlar, uzman tavsiyesine göre bunlar arasından ihtiyaçları olan tedaviyi alabiliyorlar.

Lazer Lipoliz İle Bölgesel İncelme

2006 yılından bu yana güvenli bir yöntem olduğu FDA tarafından onaylanan Lazer Lipoliz, fazlalıklardan tek seansta kurtulma fırsatı sunuyor. Bu yöntemde, uygulamadan bir ay sonra incelme başlar ve 6 ay boyunca devam eder. Lazer lipoliz bölgesel incelme Bursa için DermaClinic aradığınız klinik olabilir!

Soğuk Lipoliz İle Bölgesel İncelme

Bölgesel yağlarından kurtulmak için ilaç kullanmak istemeyen veya ağrı çekmek istemeyenler için en ideal yöntem Soğuk Lipoliz yöntemidir. Cerrahi bir müdahale olmadığı için iyileşme süresi de gerekmez. Soğuk Lipoliz yönteminde, istenen bölge, -5 dereceye kadar soğutulur. Bu sayede, yağ hücreleri ölür. Yağ hücreleri zamanla vücuttan atılır. Yöntem, %20-40 incelme sağlar.

Kavitasyonla Bölgesel İncelme

Bölgesel incelme Bursa konusunda bir başka yöntem de Kavitasyon yöntemidir. Bunun için ultrasonik ses dalgaları kullanılır. Ultrasonik ses dalgaları, yağ hücrelerini sıvılaştırır. Sıvılaşan yağ hücreleri bedenden atılır. Uygulama esnasında herhangi bir ağrı sızı olmaz. Uygulama sadece 20 dakikada tamamlanır ve haftada iki günden toplam 10 seans sürer. Kavitasyon, yerleşmiş yağların yok olmasında çok etkili bir yöntemdir. Cildi sıkılaştıran bu uygulama, selülitli bölgenin düzelmesini sağlar.

Emsculpt ile Bölgesel İncelme

Kas kütlesini arttırırken zayıflamak isteyenler için en ideal yöntem ise şüphesiz Emsculp Bursa yöntemidir. Bölgesel incelme birçok kadının arzu ettiği fakat emin ellerde ve doğru süreç ile yapılmasını talep eder, bu yüzden bizlerde sizlere Bursa’da bulunan DermaClinic güzellik merkezini önermekteyiz. Kasları çalıştırarak incelme sağlayan bu yöntem, haftada 2 seanstan toplam dört seansta tamamlanır. Her bir seans 20 ile 30 dakika arasında değişir.