Dünyada 18 adet ülkenin resmi doktor tavsiyesi olarak bilinen ve piyasa içerisinde adı Growth Factor 9 olarak bilinen takviye boy uzaması için tüketilmektedir. Güvenilir bir ürün olmakla beraber firmamız bünyesinde satışı gerçekleştirilen Growth Factor 9, sporcuların da kullanabildiği sağlıklı bir takviye olarak bilinir. 2018 yılında NBA Players resmi sponsorluğunu yapan Growth Factor 9, kemik gelişimini ve bağışıklık sistemini geliştiren, güçlendiren bir ürün olarak firmamız ürünleri arasında yer alır. Güvenilir bir kullanım ile pek çok ülkede tercih edilmektedir.

Growth Yararları

Bu ürünün bireye yararları arasında;

-Büyüme hormonunu %70 oranında güçlendirme

-Kas ve kemik dokuları için yüksek vitamin desteğini içerme

-Vücudun kalsiyum ihtiyacını karşılama

-Omurganın daha dik bir pozisyon almasına yardımcı olma

-Vitamin D3 ile beraber hücresel büyüme sağlama

-Bağışıklık sistemini 3 katına kadar güçlendirme

-Vücut direncini 4 katına kadar güçlendirme

-Vücudun enerji seviyesini %70'e kadar yükseltme gibi bir çok etmen yer almaktadır. Growth Factor 9 ürününe firmamız güvencesi ile beraber erişim sağlayabilmeniz mümkündür.

Growth Kullanım

Boyunu uzatmak isteyen ve kemik gelişimini sağlamlaştırmak isteyen kişilerin tercih edebilecekleri Growth factor 9 kullanımı aşamasında 19 ve 50 yaş aralığında olan sağlıklı bir insanın kemik yapısına sahip olabilmek için ve boy uzunluğunun maksimum seviyeye ulaşabilmesi için günlük 100 mg kalsiyum edinimi gerekmektedir.

Bu nedenle Growth Factor 9 ürününden istenilen sonucun alınabilmesi için 1 bardak suyun içerisine 1 adet şase atılarak tüketilmeli ve bu tüketim günde 2 kez olacak şekilde yapılmalıdır. Firmamız içerisinde yer alan ürün seçeneklerinden biri olarak uzmanlar tarafından bu ürünün 2 aylık bir süreç içerisinde kullanılması tavsiye edilmekte ve sonuç alınabilmektedir.

*Bu haber sponsor/tanıtım amacıyla yayınlanmıştır. Doktorunuzun onayı olmadan herhangi bir sağlık ürünü kullanmamanız önerilir.