Herhangi bir maliyet altına girmeden kiralık lazer cihazı ile sadece kira bedeli vererek hizmet sağlayabilirsiniz. Adıyla fark yaratan Buz Lazer son yıllarda oldukça fazla tercih edilmektedir. Sizde bu cihaz sayesinde müşteri portföyünüzü genişletebilir, reklam ihtiyacınızı en aza indirerek marka bilinirliği sayesinde çok kullanıcıya hizmet verebilirsiniz. Kiralama işlemi başladığında yıllık 1,5 milyon ziyaretçinin uğradığı sitemizde hiçbir ücret talep etmeden firma bilgilerinizi paylaşarak müşterilerin size ulaşmasını sağlıyor, verdiğiniz hizmete reklam desteği veriyoruz. Bulunduğu bölgede Buz Lazer hizmeti arayanlar sitemizden size ulaşarak hizmet almaya başlıyor. Bu sayede kolay ulaşılabilir olmanızı sağlayarak müşteri garantisi de vermiş sayılıyoruz.

Distribütör güvencesiyle soprano cihazları kiralanmaktadır. Epilasyon hizmeti vermek isteyen işletmeler, marka güvenilirliğiyle ve reklam garantisiyle kiralık lazer cihazı ile sektörde yer alabilirler. Ancak kiralama hizmetiyle ilgili dikkat edilmesi gereken bir durumu özellikle belirtmekte fayda var, piyasada adımızı ve markamızı kullanarak kiralama yapmaya çalışan onlarca firma bulunmaktadır. Bu firmalara dikkat edilmesi gerektiğini belirtelim, biz 2015 yılında marka tescili aldığımız Buz Lazer cihazını kiralayan tek doğru adresiz. 

Kiralama işlemleri ekibimiz tarafından sizlere detaylı olarak iletiliyor olacaktır, süreyle ilgili olarak Buz Lazer en az 12 ay süreyle kiraya verilmektedir. Kiralama süresi ve sonrasında da ekip desteğimiz devam ediyor olacaktır. Cihazın kullanımı, cihazın tanıtımı gibi tüm detaylar uzman ekip ve doktorlarımız tarafından sizlere paylaşılacak dilerseniz sertifikanızda adınıza düzenleniyor olacaktır.

Kiralama ücretleri süreye göre değişiklik göstermektedir, bu sebeple kiralamak istediğiniz cihaz ve süresine göre kira ücret bilgilerini adresimizden bizimle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Lazer epilasyon kiralama hakkında bilgi paylaşırken Buz Lazer’den bahsettik, peki Nedir Buz Lazer?

Buz Lazer tüm Dünya’da kabul görmüş ve en çok tercih edilen epilasyon teknolojisidir. Tercih edilme sebepleri kullanıcıların geri bildirimlerinde ortak istekleri doğrultusunda cihazın geliştirilmiş olmasıdır. Kullanıcı yorumlarına baktığımızda lazer ya da herhangi bir epilasyon yönteminde en dikkat çeken şikayet acı hissinin olmasıdır. Bu sebeple Buz Lazer geliştirilirken en temel özellik olarak acı hissinin olmaması düşünülmüştür. Konforlu hizmet anlayışı benimsenmiş acı ve ağrı olmadan istenmeyen tüylere kesin çözüm getirilmiştir. Buz başlık sayesinde uygulama yapılan bölge soğutularak acı ya da yanma duyusu hissedilmemektedir.

Epilasyon uygulamalarının birçok etkisi bulunurken acı, ağrı, yanma, cilt lekeleri gibi Buz Lazer’de bu etkiler ortadan kaldırılmıştır. Cilt ütülenir gibi uygulama yapıldığı için zamandan da kazanarak vaktinizi çalmadan kısa sürede günlük yaşantınıza dönmenizi de sağlamaktadır. Konforlu adeta masaj hissiyle istenmeyen tüylere kalıcı çözüm için Buz Lazer’i güvenle tercih edebilirsiniz.

Buz Lazer teknolojisi, ülkemizde de aranılan ve tercih edilen bir uygulamadır. Bu sebeple kiralama işlemi ile müşteri portföyünüzü genişleterek sektörde adınızdan söz ettirebilirsiniz. Yeni bir atılım yapmak yada mevcut olan işinize yenilik getirmek istiyorsanız Buz Lazer ile tanışmanızın tam zamanı!