Life Kivi isimli girişim Türk girişimciler tarafından psikologlar tarafından hazırlanan ses kayıtları ve okuma metinleriyle sigara tiryakilerini sigaradan ayırmak amacıyla faaliyete girmiştir. Yaşam Koclugu alanında sertifika sahibi kişiler tarafından bu programın desteği sağlanmaktadır. 3 Kademeden oluşan bu psikoloji programı sayesinde 4-8 haftadan acısız şekilde sigara ve tütün bağımlılığından kurtulmak mümkün her şey zihinde başlar sloganıyla 2021 yılında hayata geçen bu psikoloji programının temel amacı dumansız ve nikotinsiz daha temiz bir Türkiye. Bu başarı oranı yüksek LifeKivi programında kişinin sigaradan kurtulma yönelimi varsa bunu Life Kivi ile daha gerçekleştirilebilir hale getirmek. LifeKivi programında başarı oranı %77- %79 bandında olduğu bilinmektedir.

Kiv iGroup bünyesinde olan bu LifeKivi markası FitKivi markası gibi tescillenmek üzere Türk Patent Kurumuna başvuru calışması planlamaktadır.2022 Yılı reklam bütçesi hedeflerinin sadece LifeKivi olarak 1 Milyon TL ortalamasında düşünülmektedir. Yatırımcılar tarafından bu proje başarı oranı referans olarak ilgi görmektedir. Birçok haber kuruluşu tarafından birçok ülkede haber yapılan Life Kivi psikoloji sayesinde sigaradan kurtulma programı 2022 yılının en başarılı sigara bırakma metodu yolunda adım adım ilerlemektedir. Life Kivi programı sayesinde sigarayı bırakan insanların diğer yöntemlere nazaran daha kalıcı olarak nikotinden kurtulduğu öngörülmektedir. Psikoloji sayesinde acısız ve yoksunluk çekmeden sigaradan kurtulmak, Lifekivi.com aracılığıyla Türkiye’de yaygın olarak ilgi görmektedir Azerbaycan ülkesine bayilik hizmeti 2022’nin ilk yarısında düşünülmektedir.

Türkçeye yatkın olan dillerden Azerbaycan,Türkmenistan,İran ve Kazakistan gibi ülkelerden de ilgi gören LifeKivi’nin Orta Asya ve Orta Doğu reklam calısması planı yapılmaktadır.

Life Kivi ile Sigarayı Bırakmak

3 Kademeden oluşur

Her kademe 14-28 gün sürer.

Psikolojik telkin ve olumlama içerir.

Sigarayı Bırakmak ile ilgili Görevler içerir.

Ses Kayıtlarıyla desteklenmektedir.

Bir çok sigara şirketinin aleyhine olan LifeKivi projesine Dünya Sigara Bırakma farkındalığı için bu projede başarılar dileriz..