Güncel tıp tekniklerine son derece hakim Samsun diş hekimi hizmetimiz ile sağlıklı bir ağız ve diş sağlığı sağlamak adına hizmet veriyoruz.

Sağlıklı yaşamın temel kuralı bildiğimiz üzere doğru beslenme ve kontroldür. Örneğin diş sağlığı için her gün dişlerimizi fırçalıyoruz ancak hekimimizi ziyaret ederek gerekli kontrolleri yaptırıyor muyuz? Diş hekimine giderek kontrolleri sürekli olarak yaptırmanız herhangi bir ağız ve diş sağlığı şikayetiniz ilerlemeden önlem alınabilmesi adına oldukça önemlidir. Aslında bu durum sadece diş için değil insanın genel sağlığı için geçerlidir diyebiliriz. Samsun’da kliniğinde hizmet vermekte olan Vadim Atabay, hastalarına sunmuş olduğu tedavi ve hijyenik ortam sayesinde Samsun diş hekimi listesinde en iyiler arasında yerini alıyor.

Vadim Atabay – Samsun Diş Hekimi

Samsun’un en iyi diş hekimleri arasında yer alan Dr. Dt. Vadim Atabay’ın kliniğinde sunmuş olduğu hizmetler; İmplant, periodontoloji, Protez, Lamine Veneer, Cerrahi diş çekimi, Diş beyazlatma ve kanal tedavisi olarak sıralayabiliriz.

Samsun Türk-İş Eğitim Merkezi Sosyal Tesisleri bölgesine çok yakın olan Dr. Vadim Atabay’ın diş kliniğinin oldukça hijyenik olduğunu da söylemeliyiz.

Diş Beyazlatma İşlemi

Beyaz dişler insan görüntüsünün ve aynı zamanda diş sağlığının belirtisi olarak oldukça dikkat çekiyor. Herhangi bir ağrı olmadan ivedilikle gerçekleştirdiğimiz diş beyazlatma işlemi ile diş görüntüsünün eşsiz bir beyazlığa kavuşmasını sağlıyoruz ve öte yandan diş sağlığı açısından son derece farklılık yaratır. Samsun diş hekimi hizmetimiz ile dişleriniz daha beyaz ve daha sağlıklı olacak.

Diş Sağlığı Kontrolleri

Diş tedavisi sürecinde sorunun erken fark edilmesi son derece önem arz ediyor. Samsun diş hekimi hizmetimiz ile diş sağlığını dijital cihazlar kontrol ederek yaşanan sorunlar için en doğru ve hızlı çözümü yaratarak diş sağlığını en iyi hale getiriyoruz.

Ağrısız Diş Tedavileri

Dr. Vadim Atabay Samsun diş hekimi tüm tedavi süreçlerinde ağrısız yöntemler uygulamaya son derece özen gösterdiğini bilmenizi isteriz.