Bir erkeğin, düzenli seks yapacak kadar güçlü bir ereksiyon sağlamakta veya sürdürmekte sorun yaşamasına iktidarsızlık sorunu denir. Peki ama kalıcı ve kesin sertleşme sorunu tedavisi var mıdır? Evet! Modern dünyada tıp alanında gelişen teknolojilerin yardımıyla geliştirilen en son tedavi yöntemleri bu alanda kendini fazlası ile göstermektedir.

 Penis protezi Ameliyatı adı verilen bir operasyonla penisin içine implant cihaz yerleştirilerek iktidarsızlık sorununu kalıcı olarak tedavi edilmektedir. Netice olarak penis protezi ile şimdi bu sorun tamamen ortadan kalkmaktadır.

 Penis Protezi Nedir?

 Bir penil protez, sertleşmesine neden olmak için penise cerrahi olarak kalıcı şekilde yerleştirilen esnek çubuklardan veya için sıvı ile doldurulmuş iki yapay silindirden oluşur. Deri altına ve penisin sertleşen kavernöz bölgelerine yerleştirilir. Dışarıdan asla belli olmaz ve tamamen doğal görünür. Bu ürünler 1973 yılından beri kullanılmaktadır. Günümüz teknolojileri sayesinde penis protezleri önemli ölçüde gelişmiş ve hem işlevsellik hem de kullanım kolaylığı açısından son derece konforlu hale gelmiştir.

 Penis Protezi Ameliyatı ile İktidarsızlık Sorununa Kesin Çözüm

 Erektil disfonksiyonu olan (ereksiyon sağlayamama) erkekleri tedavi etmek için bir penil protez kullanılır. Bu erkeklerin çoğu, penis protezi takılmadan önce oral alınan ilaçları(hapları) denemiştir. Ek olarak, bir penil protez, Peyronie hastalığı tedavisinin bir parçası olabilir. Bu ürünler penisi uzatmaz. Çoğu hasta, kullanmayı öğrendikten sonra penis protezinden çok memnun kalmaktadır. Penis protezleri iktidarsızlık sorununa kesin çözümdür. İlaç, pompa, egzersiz vb. yöntemlerin fayda etmediği kişilerde bile Penil protezler kalıcı tedavi sunar.

 Penis Protezi Nasıl Çalışır?

 Şu anda iki ana Penis Protezi vardır. Her ikisi de son derece etkilidir ve penisin hissini veya zevkini değiştirmez. Her iki penis protezi de iktidarsızlık sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırır ve istediğiniz zaman sert bir penise sahip olmanızı sağlar.

 -Esnek Penil Protez:

 Bu cihazlar, ürünün istenilen konuma yerleştirilmesine izin veren merkezi bir dizi segmente sahip yarı sert borulardır. Cinsel aktivite söz konusu olduğunda bu protez penisin yukarı doğru düzeltilerek yukarıya doğru kaldırılmasını sağlar. İlişki sırasında protezi yukarı doğru bükerek manipüle edebilirsiniz. Bu penil protezin başarısızlık oranı son derece düşüktür ve kullanımı kolaydır. Avantajı, sarktığında bile penisin büyük görünmesini sağlamasıdır.

 -Şişirilebilir Penil Protez:

 Şişirilebilir mutluluk çubuğu, hazneden sıvı çekmenizi ve penisteki silindirleri doldurmanızı sağlar. Pompa, gerekirse hastanın şişirebilmesi için testisin yanındaki skrotuma yerleştirilir. Bu protez normal ereksiyonlara çok benzer. Kullanım sonrası sönük hale döndürülebilir.